Neverovatan promašaj napadača Napretka: Čečarić se obrukao ispred Borjanovog gola

Kakva reakcija fudbalera kruševačkog tima

  • 2

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju ekipu Napretka u okviru 12. kola Superlige, a prvu veliku šansu na meču imao je Bojan Čečarić, napadač kruševačkog kluba, koji se tom prilikom obrukao.

Dobili su Kruševljani slobodan udarac u opasnoj zoni nakon faula Marka Gobeljića, centaršut je bio veoma dobar i stvorila se velika šansa na petercu ispred Borjanovog gola.

Bojan Matić je loše zahvatio loptu nogom, ali se ona odbila tačno na glavu Bojana Čečarića, koji je imao praktično zicer.

On je odreagovao izuzetno loše i prebacio loptu preko prečke Zvezdinog gola, propustivši tako veliku šansu da svom timu donese prednost.

Iako je ove sezone u gotovo svakoj utakmici bio starter, uglavnom je igrao na poziciji centralnog napadača do dolaska Bojana Matića, Čečarić je pokazao da i nema baš pravi golgeterski instinkt.

Promašaj pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Nije dobro, moramo da znamo čiji grb nosimo: Borjan posle novog evro poraza Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ćopa

    18. septembar 2022 | 18:03

    Ono je namerno promašio jer kada ste videli profesionalnog igrača da udara loptu temenom i još uz to nije mu mnogo ni žao.

  • Mirko

    18. septembar 2022 | 22:33

    Momak za trecu ligu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA