Murinjo pokazao "murinjovski" potez i objasnio zašto je "poseban": Portugalac pametniji od sistema i pravila

Mada, ni to mu nije mnogo pomoglo u ovom slučaju

  • 4
FK Roma, Žoze Murinjo

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Rome ovog podneva su pretrpeli poraz od Atalante (0:2), čime su ekipi iz Bergama dopustili da se popne na prvo mesto u Seriji A. Čitav meč je obeležio i Žoze Murinjo, koji je i "pocrveneo" tokom utakmice zbog jednog protesta.

Murinjo je kroz karijeru bio dosta poznat po svojim svađama sa sudijama, zbog čega je često umeo da zarađuje crvene kartone. Ipak, ovoga puta je nadmašio sam sebe.

Naime, sve je počelo u drugom poluvremenu, Atalanta je preko Skalvinija povela sa 1:0, da bi se čitava zbrka na terenu videla u 55. minutu. Glavni arbitar Danijele Kifi je procenio da nije bio penal za Romu, što je nateralo Murinja da utrči na teren i krene u obračun sa sudijom.

Kifi nije to trpeo, odmah je pokazao crveni karton Murinju, da bi ga kasnije i "izneli" sa terena, jer nije želeo da napusti igralište.

Romini navijači su pevali svom treneru, a on je pokazao zašto važi za jednog od najsnalažnijih trenera.

Iako je morao da napusti teren, on se popeo na ogradu i nastavio je da vodi utakmicu odatle, kao da se ništa nije dogodilo, što su svi brže-bolje uslikali.

Video: Murinjo snimao slavlje igrača Rome u autobusu i doček navijača u Rimu

(Telegraf.rs)valo na današnji incident.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA