"Oni su došli da se brane, tako se ne podiže srpski fudbal": Milojević zadovoljan posle pobede protiv Napretka

Trener crveno-belih je pomalo bio i uplašen zbog slabe realizacije

  • 14
Miloš Milojević Foto: Marko Jovanović

Fudbaleri Crvene zvezde su posle veoma velike borbe uspeli da savladaju ekipu Napretka sa 1:0 na Marakani u okviru 12. kola Superlige Srbije. Mučila se Zvezda, ali je na kraju ipak uspela da slavi.

Težinu ove utakmice je istakao i sam trener crveno-belih, Miloš Milojević, koga brine završnica.

- Vec treća ili cetvrta utakmica u kojoj imamo ogroman broj šuteva, veliki broj njih završi u okviru gola, ali nam fali realizacija i to je nešto s čcim je potrebno da se pozabavimo - rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević, da bi potom i nastavio.

- Dobar i odnos u smislu dolazaka u zadnju trećinu, međutim, imali smo protivnika koji je došao da se brani. To je legitimno, ali ne podiže nivo srpskog fudbala. Nije nam lako, svakog moramo da pobedimo, a svi protiv nas igraju i sa više od maksimuma, ali za to treba da se spremimo. Zadovoljan sam što smo pobedili, ali znam da možemo bolje - izjavio je Milojević za klupsku TV.

Miloš Milojević Printskrin: Youtube/Crvena zvezda

On je istakao da je veoma zadovoljan što se oporavio Mirko Ivanić i odlično odigrao u drugom poluvremenu.

- Čekali smo da vidimo kad i koliko, da ne ugrozimo nastavak, ali je dobro odigrao i s njim u veznom redu je to druga dimenzija. Naravno i igrači koji su igrali pre Ivanića su dali doprinos, ali rutina koju ima sa Kataijem i Rodićem nam donosi prevagu na tom delu terena.

Sledi reprezentativna pauza, a naredna utakmica Crvene zvezde zakazana je za 1. oktobar u Lučanima protiv Mladosti.

- Sa psihološkog aspekta i sa strane trenažnog procesa će nam značiti, jer ćemo imati vremena da se dodatno "napunimo", s obzirom na to da nas čeka paklenih mesec i po dana i 13 utakmica. Moramo to da dočekamo maksimalno fokusirani i spremni, te da svaku od tih utakmica pobedimo - poručio je Milojević.

Video: Pešić doneo glavom vodeći gol Zvezdi protiv Napretka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • struchnyakowsky

    18. septembar 2022 | 21:57

    ne mozes da igras utakmice u evro kupu sa centarforom koji nemoze da se proda ni u mongiju a nije bio sposoban da igra u saudijskoj arabiji, juznoj koreji

  • sad placamo danak

    18. septembar 2022 | 22:33

    dugogodisnjem trosenju ogromnog novca na dovodjenje igraca koji nisu bili sposobni da igraju ni za vagu iz stepojevca

  • Igor Obrenovac

    19. septembar 2022 | 07:21

    Bezobrazluk ovog kluba nema dno. Pazi sad, neko mora da igra otvoreno kako bi gospodin uspevao da postigne 2-3 gola. Igrao je Monako otvoreno i Trabzon isto, а igraće i Ferencvaroš. Pokaži se majstore.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA