Iza nas je istorijski dan u Seriji A

Imamo situaciju koju nismo videli čak 67 godina

  • 0
FK Juventus Foto: Profmedia

Poslednje kolo Serije A pred reprezentativnu pauzu, sedmo po redu, donelo je nekoliko neočekivanih rezultata i istovremeno je ušlo u istoriju pomenutog takmičenja.

Najviše zbog nedeljnih rezultata, jer smo prvi put od 13. februara 1955. godine videli da u jednom danu svoje mečeve izgube Inter, Milan, Roma i Juventus.

Sve je krenulo od Intera koji je u terminu od 12.30 časova poražen na gostovanju Udinezeu (3:1), iako su poveli već u 5. minutu. Zatim je Juventus neočekivano izgubio od Monce rezultatom 1:0, a za Bjankonere su igrali Filip Kostić i Dušan Vlahović.

Potom je Roma, za koju je nastupio Nemanja Matić, izgubila na domaćem terenu od Atalante sa 1:0, da bi Napoli u večernjem terminu sa 2:1 dobio Milan i tako otišao na vrh tabele.

Vrh koji deli sa pomenutom Atalantom, jer oba tima imaju po 17 bodova. Udineze je na 3. poziciji sa 16 bodova, Lacio i Milan imaju po 14, Roma 13, Inter je na 12, a Juve i Torino su uzeli po 10 bodova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA