≫ 

Potpisan važan ugovor za srpski fudbal, ali su ove lepotice ukrale šou: Svi su gledali u njih dve

Fudbalski savez Srbije produžio je ugovor sa kompanijom Mozzart

  • 1
Hostese, Mozzart, FSS, Fudbalski savez Srbije Foto: Nikola Tomić

Fudbalski savez Srbije potpisao je novi ugovor sa kladionicom Mozzart, koja će nastaviti da bude partner našeg Saveza i narednim godinama.

U ime FSS-a novinarima se obratio Jovan Šurbatović, koji je istakao da je ovo partnerstvo više od sponzorstva, kao i da je Mozzart jedan od najvećih sponzora srpskog sporta.

- Zahvalnost našem dugogodišnjem partneru i sponzoru. Pre četiri godine smo pokrenuli zajednički projekat, Mocart je uvek bio uz naše fudbalere, priredili su i lep spot koji je svuda lepo prihvaćen i izazvao sjajne reakcije. Oni su jedan od najvećih sponzora srpskog fudbala uz Telekom i Arenu, potpisujemo novi ugovor, verujemo da će ta saradnja biti uspešna i dugoročna - rekao je Šurbatović.

Kompaniju Mozzart predstavljali su Slobodan Prodanović, generalni direktor kompanije, kao i Dejan Kosanović, direktor marketinga, koji su na poklon dobili i dresove sa njihovim prezimenima na leđima.

Tokom potpisivanja sporazuma pušten je i promotivni spot sa reprezentativcima posvećen Svetskom prvenstvu u Kataru, koji je oduševio mnoge ljubitelje fudbala u Srbiji.

- Kao što je rečeno, naša saradnja prevazilazi granice sponzorstva. Kampanja koju smo je videli, nazvali smo je "Srbija zove", želimo da dočaramo pozitivan duh koji krasi ovu reprezentaciju, zato smo veoma pozitivni, niko nama navijačima u Srbiji ne može da nam zabrani da maštamo - rekao je Kosanović tokom potpisivanja ugovora.

Na potpisivanju ugovora bile su i dve hostese koje su "ukrale šou" i svojom lepotom zasenile sve na konferenciji, u šta možete da se uverite i u galeriji koja je pred vama:

Video: Mora da ste napili Batistutu kad je to rekao: Piksi o pohvalama koje je dobio od legende Argentine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M.D.

    19. septembar 2022 | 18:11

    Kladionica partner ssveza,ta ista kladionica zvanično plaća fudbalske sudije.Nema razloga da se čudimo nekim rezultatima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA