Legendarni fudbaler udario na Tadića: "Njegova forma izgleda sramno, morate da ga stavite na klupu"

Snajderu se ne sviđa Dušanov početak sezone

  • 4
Vesli Snajder Printskrin: Youtube/Vandaag Inside

Dušan Tadić, kapiten reprezentacije Srbije i Ajaksa, dobio je prve velike kritike nakon što su Kopljanici za vikend doživeli prvi poraz u sezoni od AZ Alkmara (2:1)!

I to od strane nekadašnjeg fudbalera kluba Veslija Snajdera koji nije zadovoljan formom u kojoj se Tadić trenutno nalazi.

- Njegova forma počinje da izgleda sramno, kao da je potpuno ostao bez nje. U ovom momentu morate da ga izvučete iz ovakve situacije tako što ćete ga stavite na klupu - rekao je Snajder, a prenosi "Voetbal":

- Razumem ja da je on kapiten, ali on to može da bude i van terena, zar ne? Onda si vrhunski kapiten. Nije problem što ga neće biti na terenu, jer je tu proveo dosta vremena. Da sam tako igrao ja bih sugerisao treneru: "Samo me ostavi na klupi."

Tadić je ove sezone zabeležio pet asistencija, ali nije postigao nijedan gol. Međutim, za razliku od vremena kada je Erik ten Hag bio trener, Dušan kod novog, Alfreda Šrojdera, igra više kao desno krilo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoka

    20. septembar 2022 | 08:27

    По чему је Весли Снајдер легендаран?!

  • Neki

    20. septembar 2022 | 07:47

    Po njegovom bi svaku sledeću utakmicu morao neko da ostane na klupi,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA