≫ 

Tuga u svetu fudbala: Preminuo bivši fudbaler Bazela, igrao je s golmanom kojeg je Piksi zvao u reprezentaciju

Veoma tužne vesti stižu iz Švajcarske

  • 0
Nikolas Šindelholz Foto: Profimedia

Trajala je borba Nikolasa Šindelholca s karcinoom, ali nažalost, bivši fudbaler nije izvojevao pobedu u ovoj najvažnijoj bici. Šindelholc je preminuo u 35. godini, objavili su njegovi bivši klubovi putem društvenih mreža.

Šindelholc je pokrivao pozicije štopera i desnog beka, važio je za velikog talenta švajcarskog fudbala, ali je čitavu karijeru proveo u rodnoj zemlji. Igrao je za Oro, Bazel i Tun, u kom je ostavio i najdublji trag, gde je odigrao 136 utakmica za osam godina, a za to vreme je postigao četiri gola i imao je četiri asistencije.

Ovaj fudbaler je tokom karijere igrao i za Đorđem Nikolićem, povremenim reprezentativcem Srbije, ali i sa Lazarom Ćirkovićem, dok je u mlađim kategorijama Bazela čak bio i kapiten čuvenih hrvatskih fudbalera - Mladena Petrića i Ivana Rakitića.

- Bazel tuguje zbog smrti Nikolasa Šindelholca. Naš bivši kapiten preminuo je od raka u dobi od samo 34 godine. Čitav Bazel je šokiran i želimo da izrazimo saučešće njegovoj porodici. Počivaj u miru, Niko - stoji u saopštenju Bazela.

Video: In memoriam Milutin Šoškić: Preminuo legendarni golman Partizanovih beba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA