Zvezda zamolila da Kulibali ne igra za reprezentaciju

Reprezentativac Malija ostaje u Beogradu

  • 12
Kalifa Kulibali Foto: Marko Jovanović

Fudbaleri Crvene zvezde ostaće bukvalno bez jednog tima tokom reprezentativne pauze koja je već stupila na snagu!

Zanimljivo je i to da je novi napadač crveno-belih Kalifa Kulibali dobio poziv da igra za selekciju Malija, ali su crveno-beli očigledno zamolili da ovoga puta bude izostavljen.

- Poziv reprezentacije Malija stigao je za visokog centarfora Kalifu Kulibalija, ali kako bi se što brže adaptirao na sve taktičke zamisli našeg stručnog štaba ostaće da trenira u Beogradu - javili su iz Zvezde.

Stefan Mitrović i Strahinja Eraković dobili su poziv Dragana Stojkovića Piksija za mečeve Srbije sa Švedskom i Norveškom, Nikola Stanković će nastupati za mladu reprezentaciju, dok je Stefan Leković sa omladincima Srbije.

Milan Borjan će putovati na nastupe sa Kanadom, Osman Bukari je dobio poziv Gane za meč sa Brazilom, Kings Kangva će igrati za Zambiju, a El Fardu Ben za Komorska ostrva.

Mladi levi bek Irakli Azarov dobio je poziv Gruzije za duele sa Severnom Makedonijom i Gibraltarom, takođe u Ligi nacije. Jegor Prucev je dobio poziv reprezentacije Rusije do 21 godine i imaće priliku da nastupa protiv Belorusije i Kazahstana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Semajlirane_pufne

    20. septembar 2022 | 10:16

    Haha a sto da se nebi povredio i onda bi to bio veliki hendikep za Zvezdu?!Ma neka ide i da se vraca vise u Zvezdu!!ubedljivo najgori transfer

  • Baster

    20. septembar 2022 | 10:25

    Kakav hendikep za reprezentaciju Malija..

  • Miodrag

    20. septembar 2022 | 11:59

    Ja bi ga pustio da igra za svoju zemlju, bar negde neka igra.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA