Navijači traže od Vojvodine da pomogne OFK Beogradu: "Dajte pare, makar cena bila da mi ne dovedemo pojačanja"

Zanimljiva akcija navijača novosadskog kluba i apel upućen upravi

  • 9
Firma 1989, Novi Sad, FK Vojvodina, navijači, Stadion Karađorđe Foto: MN Press

Navijači Vojvodine, okupljeni oko foruma "FKVojvodina.com", poslali su javni dopis svom voljenom klubu da se uključi u pomoć "dizanja iz mrtvih" OFK Beograda!

Uz parolu "sačuvajmo OFK Beograd", navijači traže od uprave Vojvodine da daju novac Romantičarima - pa čak i ako u tom slučaju ne budu imali para za neko pojačanje.

Takođe, oni su pozvali rukovodioce kluba da organizuju prijateljsku utakmicu sa OFK Beogradom na kojoj bi se skupio novac za očuvanje plavo-belih.

Podsetimo, OFK Beograd se trenutno suočava sa najtežim periodom u istoriji i preti im gašenje. Čak se i Plava unija oglasila i zatražila donacije za klub.

- Stiglo se do krajnje tačke u klupskom funkcionisanju. Klubu preti katanac, više nema nikoga sem navijača koji jedini poštuju i vole OFK Beograd. Pokrećemo navijačku akciju, u kojoj ćemo prikupljati sredstva za podmirivanje osnovnih životnih potreba OFK Beograda. Sa dobrovoljnim donacijama krećemo od nedeljnog duela sa Teleoptikom - stoji u proglasu navijača plavo-belih.

"Romantičari" su trenutno na 14. poziciji od 16 klubova u Srpskoj ligi Beograd.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komunista

    20. septembar 2022 | 13:07

    Bravo. To su pravi navijaci. Svaka cast, OFK Beograd je jedini pravi beogradski klub sa istorijom koja ne potice od vremena komunizma, nego od ranije. Pravda za OFK-u !!!

  • Ja cu pomoci

    20. septembar 2022 | 13:02

    Stvarno "Romanticarima" treba pomoci,u bivsoj SFRJ su igrali najlepsi fudbal otuda i ovaj nadimak,imali su i najbolju omladinsku skolu,ko moze neka pomogne nece se kajati!😭

  • Ofkovac

    20. septembar 2022 | 13:48

    Volimo pomažu velikima. Dva najstarija kluba u Srbiji. Neka živi zdravo rivalstvo. Hvala Novosađani

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA