≫ 

Bivši svetski i evropski šampion posetio Zvezdu i Marakanu

Materaci stigao da obiđe crveno-bele

  • 1
Marko Materaci Foto: Crvenazvedzafk

Legendarni italijanski fudbaler Marko Materaci došao je u utorak u Beograd i tom prilikom je posetio Crvenu zvezdu i Marakanu!

Materaci je tokom karijere bio prvak sveta sa reprezentacijom Italije 82006), zatim i šampion Evrope sa Interom (2010), a u glavni grad Srbije je došao kao promoter "boginje", FIFA trofeja namenjenog osvajaču Mundijala.

Italijanu ovo nije prvi put da je u Srbiji, jer je 2018. godine kao gost boravio na kampu Dejana Stankovića na Zlatiboru. Prethodno je igrao i na oproštaju Siniše Mihajlovića od aktivnog bavljenja fudbalom.

Zanimljivo je i to da je Materaci svojevremeno lobirao da Dijego Falčineli dođe na Marakanu. Uz Sinišu Mihajlovića, naravno.

- Siniša mi je savetovao da prihvatim ponudu. Nisam imao nikakve sumnje kada je u pitanju Zvezda i dolazak u Beograd u fudbalskom smislu. Nadam se da ću igrati i osvajati titule. Jedina sumnja je bila moja ćerka i njeno preseljenje u Beograd, ali i to smo rešili. Materaci me je takođe savetovao da pređem ovde - rekao je Falčineli po dolasku na Marakanu.

Video: Pogledajte kako je Materaci poslao upozorenje srpskom narodu na startu pandemije korona virusa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • блавасбогиња

    20. septembar 2022 | 13:33

    Богињу је освојио Бразил у трајно власништво. Овај нови пехар су два Србина која држе глобус на леђима.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA