≫ 

Materaciju se "smrklo" u Beogradu: Poželeo svima dobro veče, pa otišao s konferencije bez pitanja

Lapsus legende italijanskog i svetskog fudbala

  • 7

Video: Materaci poželeo dobro veče usred bela dana: Gaf Italijana pred Piksijem po dolasku u Srbiju

Legenda svetskog fudbala Marko Materaci došao je u Beograd u okviru svetske turneje trofeja Svetskog prvenstva u fudbalu, koji je stigao u našu zemlju.

Materaci nije bio previše raspoložen za priču, a iako su organizatori pozvali medije na konferenciju za novinare, ovo zapravo i nije bila konferencija, jer novinarima nisu dozvoljena pitanja, a Materaci je izgovorio dve rečenice i time je "konferencija" završena.

Ono što je nasmejalo mnoge jeste sam početak konferencije kada je Materaci poželeo svima "dobro veče" usred bela dana, a kasnije je dao i poklon selektoru Draganu Stojkoviću u vidu male replike pehara Svetskog prvenstva.

- Dobro veče, hvala što ste ovde. Već smo bili u Hrvatskoj, sada smo i u Srbiji. San svakog deteta je da osvoji trofej Svetskog prvenstva i da pije koka kolu, ja sam oba ostvario. Igrao sam u Interu sa dve velike srpske legende, sa Dejanom Stankovićem i Sinišom Mihajlovićem. Više vremena sam proveo sa Dekijem nego sa svojom suprugom. Volim Srbe kao narod i Dekija zovem "brate moj".

Video: Marko Materaci krenuo na srpskom kad je spomenuo Dejana Stankovića: Zovem ga Brate moj!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA