Nova trenerska smena u srpskom fudbalu: Rad sa Banjice ima novog šefa struke

Ko zna koja smena po redu već...

  • 0
BOGDAN KORAK Foto: MN Press

Više nije tajna - klubovi u Srbiji menjaju trenere kao na traci. Još jedan u nizu ovih otkaza i ostavki jeste i Branko Mirjačić, doskorašnji trener fudbalera Rada, koji je dobio otkaz posle remija s Mačvom (1:1), dok je na njegovo mesto došao Bogdan Korak.

Rad nije kao što je bio, čuveni klub sa Banjice je ušao u svoju drugu sezonu u Prvoj ligi Srbije, gde se čak bori i za opstanak u istoj. "Građevinari" ne proživljavaju baš najbolji period, ali se trude da sa ovom "šok terapijom" pronađu neko svetlo na kraju tunela.

Mirjačić je ušao ambiciozno u sezonu, ali je u prvih devet kola zabeležio samo jednu pobedu uz pet remija i tri poraza, što je Rad ostavilo na poslednjem mestu u Prvoj ligi Srbije. Loši rezultati su bili alarm za upravu, koja mu se zahvalila na saradnji, a na njegovo mesto dovela iskusnog Bogdana Koraka.

Korak je u svojoj trenerskoj karijeri vodio nekoliko ekipa, Hajduk iz Kule, Asante Kotoko, Leotar, Novi Sad, Grbalj, Sinđelić, Budućnost iz Dobanovaca i Radnički iz Sremske Mitrovice, dok je već radio na Banjici u nekoliko navrata.

Standings provided by SofaScore

Video: Pokisli Lalatović slavi gol Partizanovog deteta: Efektan pogodak Štulića na Čairu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA