Arnautović biranim rečima govorio o Mihajloviću: "Njegova smena je za mene bila gorak momenat"

Srbin poručio da mu je Siniša kao stariji brat

  • 0
Sara Arnautović Printskrin: Instagram/saraharnautovic

Napadač Bolonje Marko Arnautović trenutno se nalazi na okupljanju reprezentacije Austrije koja u septembarskom "prozoru" igra protiv Francuske i Hrvatske u Ligi nacija!

Tom prilikom Arnautović je za tamošnje medije govorio i o situaciji u klubu, odnosno odlasku Siniše Mihajlovića sa mesta trenera.

- Njegova smena je za mene bila gorak momenat. Imam poseban odnos s njim. Bio mi je više od trenera, bio je kao prijatelj. Stariji brat! Kao tim, bili smo uz njega. Ali, život ide dalje za sve nas. nadam se da će se i za njega stvari popraviti i da će se brzo vratiti i biti isti kao pre - rekao je Arnautović koji je sa šest golova trenutno najbolji strelac Serije A.

- Nije mi stalo da budem najbolji strelac lige, ali sam sigurno srećan što sam postigao šest golova Bolonje. Uvek razmišljam o timu i nije mi drago što smo uzeli samo šest bodova u sedam utakmica. Imamo veće ambicije i to moramo da pokažemo na terenu.

Ukoliko bude igrao na obe utakmice u Ligi nacija, a nema sumnje da hoće, Arnautović će sa 104 meča postati apsolutni rekorder po briju nastupa za nacionalni tim. Rekord trenutno drži Andreas Hercog sa 103.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA