Zvezda i Partizan nemaju odmora ni tokom reprezentativne pauze

Oba večita rivala će odigrati svoje mečeve Kupa tokom pauze

  • 2
FK Partizan - FK Crvena zvezda, večiti derbi Foto: MN Press

Reprezentativna pauza je dobro došla mnogim fudbalerima koji nisu imali previše vremena za odmor, a imali su napornu i prošlu sezonu, ali i početak nove.

Posebno je naporno bilo igračima Zvezde i Partizana, koji su imali bitne utakmice u evropskim kvalifikacijama, kao i u prvenstvu, uz turbulentan period i promenu trenera.

Mnogi od njih su sa velikom radošću dočekali reprezentativnu pauzu, koju bi trebalo da iskoriste za rehabilitaciju, ali i za dalji rad i uigravanje sa novim trenerom.

Ipak, ni Partizan ni Zvezda neće imati previše vremena za odmor, jer ih tokom pauze čekaju utakmice 1/16 finala Kupa Srbije, u kojem će Partizan gostovati Radničkom iz Sremske Mitrovice u sredu 28. septembra, dok će Zvezda gostovati Mačvi u Šapcu dan kasnije, 29. septembra od 16 časova.

Utakmice ove faze Kupa bile su planirane za 19. oktobar, ali su i Zvezda i Partizan odlučili da odigraju ove mečeve ranije, kako bi u tom terminu mogli da nadoknade mečeve koje su odlagali na početku sezone zbog obaveza u Evropi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA