Izračunate šanse Srbije da osvoji grupu i plasira se u A diviziju Lige nacija

Za to će Orlovima biti potrebne dve pobede

  • 3
Fudbalska reprezentacija Srbije Foto: MN Press

Ako je verovatni specijalizovanom sajtu "Gracenote" koji se bavi fudbalskog statistikom, reprezentacija Srbije nema velike šanse za osvajanje prvog mesta u gripu 4 B Lige nacija!

Tačnije, izabranici Dragana Stojkovića Piksija pred poslednja dva kola imaju samo 23 odsto pšansi da se domognu prvog mesta i promocije u A Ligu nacija, dok je Norveška ispred sa 77 odsto.

Norvežani su prvi u grupi sa 10 bodova i u subotu gostuju Sloveniji, dok je Srbija druga sa sedam i istog dana dočekuje Švedsku. Zatim, 27. septembra je zakazan duel između Norveške i Srbije koji će odlučiti "šampiona."

Orlovima je potrebno da slave protiv Švedske u subotu od 20.45 časova, a zatim i u Oslu tri dana kasnije slave protiv Norvežana. Podsetimo, u slučaju istog broja bodova gledaće se međusobni susret, a Norvežani su na Marakani slavili sa 1:0.

- Trudićemo se, daćemo ono što možemo u ovom momentu. Pokazali smo da možemo, da smo u igri i dalje, bez obzira na deficit od tri boda zbog nezasluženog poraza od Norveške. Na nama je da ispravimo neke stvari u rezultatskom smislu. Neće biti nikakva tragedija ako ne budemo prvi. Ali, verujem da možemo - rekao je selektor Stojković na konferenciji za medije u ponedeljak.

Video: Piksi o spisku za Norvešku i Švedsku i debitantima u reprezentaciji Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA