≫ 

Strahinja Pavlović "spušta loptu na zemlju" zbog poređenja sa Nemanjom Vidićem

Štoper srpske reprezentacije smatra da je prerano da ga porede sa jednim od najboljih štopera svih vremena

  • 8

Štoper reprezentacije Srbije Strahinja Pavlović, dao je kraći intervju za sajt Fudbalskog saveza Srbije, u kojem je prčao o očekivanjima pred mečeve Lige nacija, gde Orlovi igraju protiv Švedske i Norveške.

- Jedva smo čekali da se ponovo okupimo i da igramo za reprezentaciju, imamo dve teške utakmice i jake provere pred Svetsko prvenstvo. Šteta je što neće moći da bude više ljudi, da budu i odrasli, ali nadamo se da će biti što više dece - rekao je Pavlović, koji veruje u dve pobede.

- Naravno da se može, idemo na dve pobede, kao i uvek, nadam se da ćemo uspeti da uradimo to i da budemo prvi u Ligi nacija.

Pavlovića su zbog dobrih igara za Salcburg u Ligi šampiona poredili i sa Nemanjom Vidićem, ali on spušta loptu na zemlju.

- Imponuje mi, ali sve je to malo preterano, imam još dosta da radim da bih stigao na tako neki nivo. Ali dobro je počelo, moje prvo iskustvo u Ligi šampiona, bilo je dobro.

Njegov saigrač iz Salcburga Noa Okafor, koji igra za švajcarsku reprezentaciju, često ima peckanja sa Pavlovićem pred Svetsko prvenstvo, gde će naš tim igrati protiv Švajcaraca.

- Sa njim najviše pričam, jer smo i komšije. Bude peckanja. Kod nas igra špica, tamo će verovatno igrati krilo, ali mislim da će Bleki izaći sa njim na kraj.

Pavlović ističe da mu znači poverenje selektora Stojkovića.

- Znači mi mnogo, bio sam najmlađi do skoro dok nije došao Stefan Mitrović. Naravno da mi puno znači, naročito kada nisam imao previše utakmica u klubu, to mi je govorilo da selektor veruje u mene i naravno da mi to znači za samopouzdanje.

Pavlović smatra da je rano da se priča o Svetskom prvenstvu u Kataru.

- Opet, svi igrači imaju dosta obaveza u klubu, sada i Liga nacija, igra se svaka tri - četiri dana, ne možeš da razmišljaš o nekom daljem periodu, ideš meč po meč, kada dođe vreme za Katar, pričaćemo o tome, sada je vreme za Ligu nacija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    22. septembar 2022 | 12:49

    Bez ikakvog omalovazavanja, ovaj momak je 100 svetlosnih godina od igrača kakav je bio Vidic.

  • Boske100

    22. septembar 2022 | 12:29

    To se neko šali sa njim.

  • DS

    22. septembar 2022 | 15:46

    Hahahaha ,bolji vic odavno nisam cuo 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA