≫ 

Pandev rekao "kraj": Legendari fudbaler Severne Makedonije završio igračku karijeru

Parma je poslednji klub u kojem je Pandev nastupao

  • 0
Euro 2020, fudbal, fudbalska reprezentacija Severna Makedonija - Holandija Foto: Tanjug/AP

Bivši fudbalski reprezentativac Severne Makedonije Goran Pandev saopštio je da je završio igračku karijeru, prenosi "Gazeta delo Sport".

- Posle punih 20 godina, vreme je da završim. Moj najstariji sin ima skoro 13 godina, ranije sam ga viđao samo u pauzama između sezona. Sada želim više pažnje da posvetim svojoj porodici, ali to ne znači da ću se udaljiti od fudbala, jer ne znam da radim ništa drugo - rekao je Pandev.

Pandev (39) je drugi deo prošle sezone proveo u Parmi, a tokom leta nije uspeo da pronađe angažman u nekom drugom klubu.

- Celo leto nisam razmišljao o fudbalu i bilo je opuštajuće. Jedite više i manje trenirajte. Uz to imam još koji kilogram viška, a sa 39 godina sve je teže. Volim da radim sa mladima i pomažem im, razgovaram sa njima i gledam njihove utakmice. Zato sebe u budućnosti više vidim kao direktora ili sportskog agenta - zaključio je Pandev.

On je karijeru počeo u Belasici, a potom je igrao za Inter, Spaciju, Ankonu, Lacio, Napoli, Galatasaraj, Ðenovu i Parmu. Za reprezentaciju Severne Makedonije odigrao je 122 meča i postigao je 38 golova.

 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Објава коју дели Goran Pandev (@goranpandev19)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA