Hrvatska blizu finalnog turnira Lige nacija: Na Maksimiru pali i Danci, sada je sve u rukama naših komšija!

Francuska je slavila protiv Austrije i "skočila" na treće mesto, bez šanse da sustigne Modre

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika zika
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • DZG Rudeš

    23. septembar 2022 | 18:27

    Moram priznati da sam se iznenadio kad je Pixi pozval Luku Jovića u ešalon za Katar. Ok, vaša stvar, vaš izbor. Osobno mišljenje: Pa tu budalu treba šamarati svako jutro da ustane i da dođe k sebi, a i to "k sebi" je već diskutabilno. Gledo sam ga (ne namjerno, naravno, tako je ispalo) kad je Fiorentina spušila od Bašakšehira 3:0. Uđe Jović i šetucka ko pudl u Hajd Parku. Ja, da sam njegov suigrač bio tad, ja bih ga prebio ko nepodojeno tele. Takvu indolenciju gledati, to je uvreda za gledatelje, a pogotovu za njegove suigrače i navijače. Pa to više nije ni sportaš. Potrči malo, bre, spoji tri koraka sam sa sobom...Prestrašno.

  • DZG Rudeš

    23. septembar 2022 | 10:55

    Ono što me i dalje fascinira kod HR repke je da uvijek igraju bez straha, još od "dolaska na scenu" u Francuskoj '98, plus, stvarno su fizički fit (ima dosta Dinamovaca tu, a Dinamo ima "brutalnu" školu već dobrih 20 godina, nije to baš bez veze, ako nisi fit, bok, ne igraš). Nekad im, doduše, treba da se "zagriju", ali kad "uđu u štos" mogu dobit bukvalno bilo koga. Ova Danska je "smrtno" ozbiljna repka, uštimani su, znaju, a i imaju jednog genijalca, Eriksena. A HR ih svako malo praktički "ututka" i pošalje na spavanje. SRB repka ima jako dobre igrače, ali, koliko pratim, samo ste jednu tekmu odigrali bez straha ('strah' je možda preteška i prenegativna riječ, priznajem, ali u prijevodu to znači 'sa punim samopouzdanjem'), onu u Portugalu. Dakle, možete. Da se kad oćete. Ali često igrate kao babe, bez uvrede. I nije stvar "u manjku patriotizma" nego u manjku profesionalizma. Najguba faca kod vas mi je Mitrović. Izgleda ko lovočuvar iz Lujzijane, potpuno lud, ali pozitivno (dok u močvari ne zalutaju naivni studenti). He delivers. Vlahović je isto dobar golgeter, ali je razmaženi šminker. Tadić igra toplo-hladno. Mislim da možete bit drugi u grupi u Kataru, kao, uostalom, i mi. A dalje, vidjećemo...Nisam dobar prognozer, al mislim da će ovo SP biti haos. Biće tu svašta.

  • mile

    23. septembar 2022 | 09:40

    pa toliko su jaki da je licilo kao da su igrali protiv andore!komsije svaka cast!kapa do poda!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA