≫ 

Salaj pravom majstorijom srušio Nemce usred Lajpciga, Italijani poslali Engleze u B Grupu Lige nacija

Nemačka nije uspela da dođe do bodova u Lajpcigu

  • 0
Fudbalska reprezentacija Mađarske Fudbalska reprezentacija Nemačke Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Mađarske savladali su u Lajpcigu Nemačku prelepim golom Salaja sa 1:0 u melu 5. kola A Grupe Lige nacija, pa će se sa Italijom , koja je bila bolja od Engleske  sa 1:0, boriti za prvo mesto. 

Od starta meča, Mađari su igrali strpljivo i čekali svoju šansu. Tako, u 17. minutu, korner je izveo Sobozlai, a Salai je petom matirao Ter Štegena za konačnih 1:0.

Nemačka je u drugom poluvremenu bila bolji rival, ali je Mađarska zadržala minimalnu prednost i zadržala prvo mesto na tabeli sa 10 osvojenih bodova.

Zanimljivo, Engleska će posle poraza od Italije u narednom ciklusu igrati u B ligi. Jedini gol na "San Siru"postigao je Đakomo Raspadori u 68. minutu.

U utakmicama poslednjeg kola, Mađarska će dočekati Italiju u Budimpešti u borbi za prvo mesto u grupi, dok Engleska dočekuje Nemačku u utakmici bez rezultatskog značaja.

Ti mečevi na programu su u ponedeljak.

U stalim mečevima, fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine savladala je večeras u Zenici Crnu Goru 1:0 i obezbedila plasman u eleitnu A diviziju Lige nacija.

Jedini gol postigao je Ermedin Demirović u 45+1. minutu.

Uspešan debi na klupi Bugarske imao je Mladen Krstajić, pošto je ostvaren trijumf protiv Gibraltara 5:1.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA