Hrvati grme: "Napustite muslimansku reprezentaciju, igra pod zastavama s ljiljanima, da se i Srbi zapitaju"

Portal tvrdi i da je na startu utakmice stadion Bilino Polje "zagrmeo" porukom "Vico ped***"

  • 55
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine Foto: Tanjug / AP

Mostarski portal ABC mišljenja je da su najvatreniji navijači BiH priredili "veliku i sramotnu koreografiju" uoči početka utakmice između fudbalskih reprezentacija Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

- Preko cele tribine BH Fanaticosi priredili su "užasno sramotnu koreografiju ljiljanima tzv. ratnim zastavama muslimanske vojske - napisao je mostarski portal, uz napomenu da u tekstu ispod zastave s velikim ljiljanom piše "Večno cvetaj u inat dušmanima".

Portal tvrdi i da je na startu utakmice stadion Bilino Polje "zagrmeo" porukom "Vico ped***", što je jasna poruka upućena predsedniku Fudbalskog saveza BiH Vicu Zeljkoviću.

- Zaista bi se svaki Hrvat i Srbin trebali zapitati šta rade u muslimanskoj reprezentaciji BiH? Ovo je skandalozna sramota! Zar da Hrvat nastupi u ovakvom ambijentu gde se ističu zastave muslimanske vojske pod kojim su pobijeni toliki Hrvati (Uzdol, Grabovica, Doljani, Buhine kuće i još stotine drugih).Treba jasno napomenuti da navijači sa ovakvim zastavama ne mogu ući ni na jedan stadion hrvatskih ili srpskih klubova u BiH - piše ABC portal koji na kraju teksta apeluje na nogometaše hrvatske nacionalnosti da napuste reprezentaciju BiH.

Video: Tako je deco, tako se peva himna Srbije: Mališani na meču Srbija - Švedska zagrmeli Bože pravde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cica

    25. septembar 2022 | 15:58

    Oni jadni i ne znaju da su ljiljani sa srpskog grba Kotromanić. To im pokazuje od kog naroda su stvoreni mutanti bošnjaci

  • 534

    25. septembar 2022 | 15:48

    Pa tamo igraju isključivo srbi. Različitih veroispovesti. Ortodoksni pravoslavci, poturice i pokatoličeni ali su svi srbi.

  • Bata

    25. septembar 2022 | 15:37

    Ne znam da li ce i protiv rusa nastupiti s takvim “znamenjem”?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA