≫ 

Piksi oduševio srpske navijačice koje su usred noći sačekale Orlove u Oslu na aerodromu

Selektor je obećao da će dati dve karte koje su nedostajale jednoj srpskoj porodici

  • 1
Navijačice, Srbija, Oslo, aerodrom Printskrin: Youtube/Fudbalski savez Srbije

Fudbalska reprezentacija Srbije stigla je u Oslo gde će u utorak od 20.45 igrati protiv Norveške za prvo mesto u grupi Lige nacija, a ujedno i za plasman u viši rang.

Naši reprezentativci će protiv Halanda i ekipe biti oslabljeni neigranjem Sergeja Milinković Savića i Uroša Račića, koji su suspendovani zbog parnih žutih kartona.

Mnogi su bili zabrinuti i zbog Aleksandra Mitrovića, koji je na meču protiv Švedske dobio udarac i hramajući je napustio teren.

Ipak, posle meča je rekao srpskim novinarima da ništa nije ozbiljno, kao i da je spreman za meč protiv Norveške.

Podatak da je bio u avionu i da je bio dobro raspoložen, uliva poverenje srpskim navijačima, kao i selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju.

Interesantno je i da je Uroš Račić, iako suspendovan, došao da bude sa ekipom, a to takođe mnogo govori o timskom duhu ove ekipe i fenomenalnoj atmosferi koju je selektor Dragan Stojković Piksi stvorio u svlačionici.

Sa druge strane, Sergeju je sugerisano od strane kluba da se što pre vrati u Rim.

Orlovi su u Oslo stigli kasno usred noći, a tamo su imali i prijatno iznenađanje, jer ih je dočekala nekolikcina navijača. Među njima su bile dve navijačice, koje žive u Oslu, koje su bile sa srpskim zastavama.

Pošto su imali dve karte od potrebne četiri, da čitava porodica bude zajedno, selektor Dragan Stojković je obećao da će im pokloniti još dve ulaznice u znak zahvalnosti za podršku i doček na aerodromu.

Pogledajte to u videu:

Video: I ja sam jednom bio dete, ovakve utakmice pamtiš zauvek: Mitar srećan što je obradovao klince

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA