Piksi "ludovao" kraj aut linije: Selektor skakao od sreće posle pogotka Vlahovića, ovakvog ga nismo videli

Prava euforija usledila je tek nakon dupliranja prednosti

  • 1

Srbija igra fantastično, Srbija pleše po terenu! Orlovi trenutno "melju" Norvešku na stadionu "Uleval" u Oslu i na dobrom su putu da osvoje prvo mesto u grupi u Ligi nacija i da se plasiraju u Diviziju A!

Prvi pogodak stigao je skoro na izmaku prvog poluvremena preko Dušana Vlahovića i sjajne akcije naše reprezentacije koja je išla po levoj strani terena. Filip Kostić je tada dodao loptu napadaču Juventusa, proradila je ta "italijanska" veza i svi smo mogli da se radujemo.

Ali imao je neko ko se posebno obradovao - selektor Dragan Stojković Piksi!

Kamera je vrlo brzo posle proslave naših reprezentativaca skrenula ugao ka njemu, gde smo mogli da vidimo kako prosto rečeno skače od sreće. Leteo je Piksi pokraj aut linije, pesnicom je udarao vazduh, a onda se okrenuo svojim saradnicima.

Veselje je moglo da se produži i na početku drugog poluvremena kada je Aleksandar Mitrović duplirao prednost Orlova, koji igraju fenomenalno. Pogledajte kako je Piksi "ludovao" kraj aut linije.

Video: Au, što pada! Orlovi trenirali po kiši pred Norvešku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DLZ

    27. septembar 2022 | 22:05

    Bravoooo...zasluzio si ....kapa dole ...majstor si bio ,umetnik na terenu,a sjajan si i na klupi..Bravo za Piksija,milina je gledati ovakvu igru bez straha i na gol vise..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA