≫ 

Prva reakcija Petrića posle ispadanja iz Kupa: "Smetao nam teren? Priče za malu decu, zasluženo smo izgubili"

Trener crno-belih nije želeo da štedi svoje igrače, ali u isto vreme nije hteo ni da ospe paljbu po njima

  • 18

Desilo se nešto neverovatno u srpskom fudbalu, Partizan je ispao u prvoj rundi Kupa od Radničkog iz Sremske Mitrovice! Rezultat posle regularnih 90 minuta je bio 1:1, da bi se pobednik rešio tek posle izvođenja penala, gde su crno-beli promašili sva četiri jedanaesterca - 2:0.

Čudo, potpuno neočekivano, ali Partizan se neće boriti za trofej u Kupu! Imali su crno-beli prednost u ovom meču, Andrade je postigao gol u 18. minutu i tako je "načeo" fudbalere iz Sremske Mitrovice, no ipak, stvari su se kasnije okrenule. Radnički je stigao do izjednačenja u nadokadi vremena i pristupilo se penalima. Trener crno-belih, Gordan Petrić, imao je svašta da kaže, a istakao je da su bili dosta loši u ovom meču.

- Ne bismo bili zadovoljni ni da se završilo 1:0, nismo igrali dobro i to je očligledno. Primili smo gol u poslednjem minutu, to ne bi smelo da se dešava Partizanu, nismo igrali dobro. Pogotovo u drugom poluvremenu. Da li je smetao teren ili ne, to su priče za malu decu, njima je bilo isto. Nismo prošli, zasluženo smo izgubili i moraju se momci okrenuti prvenstvu, lako je meni reći, ali nismo zaslužili da prođemo - rekao je Gordan Petrić, koji se posle osvrnuo i na sve već viđeno u njegovom mandatu na klupi.

- Ovo jeste senzacija, Partizan sebi ne sme da dopusti da izgubi utakmice od slabijih protivinika. Ja momcima mogu da zamerim dosta, ali to su priče za svlačionicu, videćemo koliko će se oporaviti za narednu utakmicu u nedelju - rekao je Petrić.

Kao što je gorenavedeno, razlog poraza Partizana jesu promašena sva četiri penala u penal seriji.

- Pitali su me već to, oni stalno šutiraju na treningu, nismo se namenski pripremili na ovo. Promašili su 4 penala, ne znam kad se desilo i da li se ikad desilo, ali momcima želim svu sreću.

Video: Petrić o situaciji sa JSD Partizan: Molim ih da razgovaraju, objašnjavao sam igračima šta se dešava

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    28. septembar 2022 | 17:33

    Намерно сте пустили људе, јурите титулу😂😂😂

  • Aco

    28. septembar 2022 | 17:21

    Dok partizan bitku bije hrvatski se barjak vije.Terzo kuku sta napravi

  • Smederevac

    28. septembar 2022 | 17:27

    Ovakav mlitav trener je tako i pripremio ekipu ....bruka ,posebno za rezervne igrace ...Sehovic ,Terzic ,Lutovac,Filipovic ,..Markovic u ozbiljnom padu ...jedna rec je dovoljna -BRUKA .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA