≫ 

Milojević nije blistao od sreće posle pobede u Šapcu: "Morali smo ranije da damo gol"

Crveno-beli su drugi učesnik osmine finala Kupa posle ekipe Radničkog iz Sremske Mitrovice

  • 8

Crvena zvezda je prebrodila gostovanje u Šapcu gde je slavila sa 2:0. Iako rezultat govori da je možda lakše nego što se očekivalo došla do pobede, to nije bilo tako kako to deluje.

Zvezda je tek u 47. minutu došla do vođstva, kada je Milunović glavom posle kornera zatresao mrežu. Rezultat je dugo bio 1:0 za Zvezdu, kockali su se crveno-beli da prime gol u završnici poput Partizana dan ranije, koji je kasnije ispao. Ali je ipak na kraju sve rešeno u trećem minutu nadoknade kada je Kangva iskoristio grešku Belića i postigao konačan rezultat.

Posle meča trener Miloš Milojević nije blistao od zadovoljstva, smatrao je da je njegov tim morao ranije da reši meč.

- Zadovoljan sam rezultatom, morali smo ranije da otvorimo utakmicu i sa prvim i drugim golom, da bismo imali lepršaviju igru. Onda kada je 1:0 igrači budu malo pasivniji i oni dođu u situaciju da u završnici imaju i svoje prve šanse i šuteve na gol. Ovo što smo dali drugi gol malo menja raspoloženje - rekao je Milojević posle meča.

Video: Najbolji momenti sa meča Mačva - Crvena zvezda

Trener Mačve, Ivan Kurtušić rekao je posle meča da se njegova ekipa pokazala u najboljem svetlu.

- Mi smo mlada ekipa, Zvezda je veliki protivnik, pokazali smo se u najboljem svetlu, primili smo gol iz prekida, nismo iz igre, u 93. minutu je gol koji je posledica greške. Čestitao bih mojim momcima i Zvezdi na plasmanu dalje. Ovo je bila odlična utakmica za naše igrače, rastemo kao ekipa i ovo iskustvo će nam sigurno mnogo značiti.

Video: Da li je ovo trebalo da bude penal za Zvezdu?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • az

    29. septembar 2022 | 19:34

    Zvezda je samo mesec dana ranije igrala leprsavo i jace timove od Macve pinila sa 4:0, 5:0. Gde je ta Zvezda? E to bi trebalo da kaze Terzic koji se sad nigde ne pojavljuje, a tad samo mleo ko zena o nekim planovima. Zasto je otisao Gajic, zasto je vracen Milunovic ako nije hteo da proda Erakovica, zasto je trazen napadac kad je imala dvojicu, zasto su zamenjeni losijim, zasto je Stankovic "nateran" da podnese ostavku dirigovanim pisanjem svih portala??!! Reci Terzicu ili idi! Ovo protiv Macve je mucenje lopte.

  • Vratiće se rode

    29. septembar 2022 | 19:29

    Alo Milojeviću, pa što niste dali gol...ovi igrači su i pre 2 meseca igrali u Zvezdi...a sada gol ne možete da date...

  • DZG Rudeš

    29. septembar 2022 | 19:25

    Ne moraš ti da blistaš, Milojeviću, to je kup natjecanje, mnogi favoriti su se spotakli tu, ćuti, prošo si...bolje Šabac u ruci nego Mačva na grani...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA