≫ 

Tumbaković se vraća u srpski fudbal i dobija važnu ulogu u FSS

Jedini je kandidat i dobiće jednoglasnu podršku kandidata

  • 11
Sergej Milinković Savić, Ljubiša Tumbaković; Fudbalska reprezentacija Srbije Foto: MN Press

Nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković vratiće se u petak popodne i zvanično u FSS, ali sa novom ulogom.

Naime, "Sport Klub" javlja da će Tumbaković biti promovisan u predsednika Organizacije trenera Fudbalskog saveza Srbije, nakon što ga je FS Beograda predložio za tu funkciju. Iskusni stručnjak je jedini kandidat i dobiće jednoglasnu podršku delegata.

Tumbakovićev prethodni odlazak iz FSS i nije bio baš toliko lep. Izgubio je baraž za odlazak na EP od Škotske, zatim nije dobio podršku Izvrđnog odbora da nastavi da radi kao selektor, da bi koji mesec kasnije na njegovo mesto došao Dragan Stojković Piksi.

- Zalutao sam u selekciju Srbije. To je sigurno jedan ideal i kraj neke priče, ako to imaš u CV-ju, ti si onda ostvaren. Žao mi je što sam otišao iz Crne Gore i žao mi je što sam bio selektor Srbije. U Crnoj Gori smo napravili dobru priču i dugoročne planove i sve se srušilo. A onda dođem u grad u kojem sam rođen i jednostavno nemam utisak da je atmosfera onakva kakvu sam očekivao - rekao je Tumbaković u jednom od intervjua koji je kasnije davao.

Video: Ljubiša Tumbaković za Telegraf: Zašto se osećao kao gubitnik, kako je vratio Milivojevića u tim

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pdjoni

    30. septembar 2022 | 08:50

    Ne moze Piksi sa ekipom da izdigne reprezentaciju koliko ovi iz saveza mogu da je unize.Zamenite i Piksija sa Bata Djorom i sve ste resili.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    30. septembar 2022 | 08:56

    Што каже наш народ, да се крстиш и левом и десном...јсд управља ФСС

  • Durlanac

    30. septembar 2022 | 09:37

    Onomad sam pisao sva sreća da smo se rešili Tumbakovića i Krstajića kad ono stativa.! Ovi stručnjaci jednostavno ne žele da odu iz državnih jasla.!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA