TSC preživeo veliku dramu: Radnik u 95. minutu promašio penal, tim iz Bačke Topole deli prvo mesto sa Zvezdom

Ludo je krenuo subotnji program u Superligi Srbije

  • 0
FK TSC - FK Partizan Foto: MN Press

Fudbaleri TSC-a ponovo su uspeli da se domognu vrha tabele u Superligi Srbije i to posle velike drame i trijumfa nad Radnikom iz Surdulice, koji je mogao da im izmakne iz ruke u nadoknadi vremena, pošto je u petom minutu dodatog vremena gostujući tim propustio penal za izjednačenje - 2:1 (1:1).

Nisu se uopšte tako lako dali Surduličani, pokazali su da poseduju kvalitet uprkos užasnoj poslednjoj poziciji na tabeli, pa su preko Oreščanina u 21. minutu stigli do inicijalnog vođstva.

Međutim, Jovanović je deset minuta kasnije poravnao rezultat, pa se "remijem" otišlo i na veliki odmor. Po povratku, samo osam minuta kasnije, Mirčevski je doneo potpuni preokret na meču, posle čega je usledila ogromna drama.

Duboko u nadoknadi vremena je Radnik iz Surdulice dobio penal. Spasić je preuzeo odgovornost, ali ipak nije bio precizan. Videćemo da li će ovaj bod imati značaj kada se bude podvlačila poslednja crta na kraju sezone, ali mogao je mnogo da znači gostima.

Standings provided by SofaScore

Video: Vrhunska akcija TSC-a: Dali gol iz tri poteza

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA