Goleada na Banovom brdu: Lalatović "ukrao" bod Čukaričkom u 89. minutu, luda završnica i pošten remi

Svi su pomislili da je to to i da tri boda ostaju na Banovom brdu, ali je usledio prekršaj u šesnaest metara, pa je sudija Ivković pokazao na belu tačku.

  • 0

Fudbaleri Čukaričkog i Radničkog iz Niša podelili su bodove u 13. kolu Superlige Srbije pošto su na Banovom brdu odigrali 2:2.

Nišlije su tako u 89. minutu sprečile Čuku da sama zauzme drugu poziciju šampionata iza Zvezde, ali će sada sa po 26 bodova morati da deli to mesto sa TSC-om.

Meč je počeo jednom užasnom scenom i povredom Darka Puškarića koji je u velikim bolovima izašao sa terena, a kasnije je bilo jasno da je došlo do povrede kolena.

Ipak, Čukarički tri minuta posle tog šoka dolazi do prednosti preko Docića i jedanaesterca. Mogao je blickrig da se produži, ali je zbog ofsajda poništen domaćinu gol u 16. minutu.

Radnički je poravnao u 24. minutu preko Jovanovića, te se sa nerešenim rezultatom otišlo na odmoru.

Ne samo na odmor, već je 1:1 bilo aktuelno na semaforu sve do 86. minuta kada je posle totalne anarhije u šesnaestercu tima iz Niša i pokušaja Badamosija, Kovač došao do lopte i prosledio je u mrežu.

Svi su pomislili da je to to i da tri boda ostaju na Banovom brdu, ali je usledio prekršaj u šesnaest metara, pa je sudija Ivković pokazao na belu tačku.

Pejović je gađao desnu stranu, a golman Belić je otišao u levu stranu, tako da smo videli konačnih 2:2 i "ukraden" bod čete Nenada Lalatovića.

Video: Pokisli Lalatović slavi gol Partizanovog deteta: Efektan pogodak Štulića na Čairu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA