Mačvi presudilo par centimetara: Šapčani promašili penal na kraju, Mijailović tragičar čivijaških "Rosonera"

Sve je moglo biti drugačije, samo da je lopta išla par centimetara niže, ili pak, da se pomerila i nekoliko santimetara unazad

  • 1
Luka Pejović, FK Mačva Šabac

Foto: Darko Đorđević

Mačva nije uspela da dođe do pobede u meču 12. kola Prve lige Srbije, pošto su remizirali protiv Zlatibor iz Čajetine - 0:0. Mogli su "Rosoneri" iz Šapca da dođu i do pobede, ali je Vladimir Mijailović promašio penal u samoj završnici meča.

Šabac je bio poprište ove velike bitke. Veoma zanimljiva utakmica sa obe strane, napadački sa obe strane, ali bez ikakvih golova, što je za ono malo publike na stadionu bilo pravo razočaranje.

Želeli su crveno-crni da se iskupe svojim navijačima za poraz u Kupu od Crvene zvezde (2:0), ali nisu uspeli u tome. Luka Pejović je pokušavao tokom čitavog poluvremena da dođe do gola Zlatiboraca, ali nije ništa uspeo da načini odbrani rivala.

Najveću priliku je Mačva imala u samoj završnici, dosuđen je jedanaesterac. Loptu je preuzeo Vladimir Mijailović, tukao je jako i visoko, lopta se od prečke odbila i pala tačno na liniju. Rezultat je ostao 0:0, a Mačva je ostala "kratkih rukava" u ovom meču...

Video: Ne mora na stadion, može i od kuće: Komšija se razgolitio i sa prozora gleda meč Prve lige Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA