Čuveni Holanđanin isprozivao Tadića: "Beznadežno je van forme, mora da izađe s terena"

Veoma krupne i kritički nastrojene reči

  • 4
Dušan Tadić Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Ajaksa su doživeli pravi debakl od Napolija u trećem kolu Lige šampiona, gde su poraženi sa 6:1 na domaćem terenu. Utakmicu je pored katastrofalnog rezultata obeležio i crveni karton Dušana Tadića, koji je imao veoma lošu utakmicu iza sebe, koga je kritikovao i Rafael Van der Vart.

Ovo je drugi poraz Ajaksa u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona, što je ispod svake ambicije kluba iz Amsterdama. Do sada su uspeli samo da zabeleže pobedu protiv Rendžersa, dok su poraze pretrpeli od Liverpula i Napolija.

Za ovaj poraz, čuveni holandski fudbaler, Rafael Van der Vart, najpre je okrivio Dušana Tadića, a potom i trenera Alfreda Šrudera.

- Tadić je beznadežno van forme. Imam poštovanje za njegovu karijeru, ali nekada dođe vreme kada morate da ga izvedete sa terena. Morate da ga lišite ove bede, pa čak i da navijači hoće da se to ne desi. Samo Alfred Šruder ne misli o tome - istakao je Van der Vart, dok se osvrnuo i na novu poziciju Srbina u klubu, koju je dobio nakon što je Entoni otišao put Mančester junajteda.

- On može da bude samo na levoj strani terena, ne na desnoj kao što je sad. Na velikim utakmicama može da igra i napadača, ali nikako, baš nikako na desnoj strani - rekao je Van der Vart.

Video: Dušan Tadić posle razbijanja Švedske: Važno je da igramo sa samopouzdanjem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko

    6. oktobar 2022 | 03:11

    Smanji malo apetite,Rafaele. Svake godine prodate 5-6 najboljih igraca (osim Tadica) i ocekujete da redjate sa pobedama u Ligi sampiona.malo je mnogo.

  • Sekula

    5. oktobar 2022 | 18:41

    Znaci poenta lose forme je sto Igra na pogresnom mestu

  • justice for targeted individuals

    5. oktobar 2022 | 21:04

    brate oni i nemaju tim, dajte mu saigrače dobre kao šta je naprimer fejsal mulić ili mitrović

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA