≫ 

Fudbaler Sitija operisan 4 dana posle derbija sa Junajtedom, preti mu neodlazak na Mundijal

Voker morao pod nož

  • 0
Kajl Voker

Printskrin: Instagram/kylewalker2

Fudbaler Mančester sitija i engleski reprezentativac Kajl Voker, podvrgnut je danas operaciji prepone leve noge, saopštio je engleski klub.

Voker se povredio tokom prvog poluvremena utakmice 9. kola Premijer lige između Mančester sitija i Mančester junajteda (6:3).

"Operacija je bila uspešna, a detaljnija prognoza o dužini Vokerove pauze biće objavljena u dogledno vreme. Svi u Mančester sitiju žele Kajlu brzi oporavak", saopštio je engleski klub.

"Skaj sport" navodi da je Voker osećao nelagodnost i pre nego što je pogoršao povredu na meču pre pet dana. Medicinski tim Mančester sitija je odlučio da fudbaler bude podvrgnut operaciji pošto se radi o povredi koja ne bi mogla da se sanira na drugi način.

"U Mančester sitiju veruju da engleski reprezentativac ima šanse da se plasira na Svetsko prvenstvo u Kataru. Medicinski tim koji je radio sa Vokerom zna da se fudbaler u prošlosti brzo oporavljao od povreda zbog čega se veruje da bi mogao da zaigra na Mundijalu", prenosi "Skaj sport".

Selektor Engleske Garet Sautgejt trebalo bi 20. oktobra da objavi spisak od 26 fudbalera za Mundijal u Kataru, koji će biti održan od 20. novembra do 18. decembra. Engleska će na SP igrati u Grupi B sa Iranom, SAD i Velsom.

Video: Legendarni Zoran Filipović hvali Piksija: On ima neku magiju u sebi, kod njega svi daju maksimum

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA