Iz Dinamo Moskve poručili Srbinu: "Trenutno neka ne brine za otkaz, ali ako ovako nastavi..."

Srpskom treneru je već počela da se klima stolica

  • 2
Slaviša Jokanović

Foto: Printscreen/You Tube/Sheffield United

Poznati srpski trener, Slaviša Jokanović, ovog leta je zaseo na klupu Dinama iz Moskve. Nije počeo najbolje, bilo je klimavo, ali kako navode mediji iz Rusije, on ne mora da brine za svoj posao. Makar trenutno ne mora.

Slaviša Jokanović je imao dosta peripetija u prethodnoj trenerskoj karijeri. Uspeo je čak dva kluba iz Čempionšipa da uvede u Premijer ligu, nije se potom dugo zadržavao u njima, dobio je priliku i u Šefild junajtedu, ali ni tamo nije bio preterano dobar, da bi se sada "skrasio" daleko od svega.

Otišao je u Dinamo iz Moskve, ali ni tamo mu baš ne cvetaju ruže. Jokanović je na prvih 11 utakmcia uspeo da osvoji 16 bodova, što mu je bilo dovoljno tek za 8. mesto u Premijer ligi, koje se ne meri baš sa ambicijama ovog kluba. No ipak, iz Rusije tvrde da on ne mora da brine za posao.

- Slaviša je imao sastanak sa čelnicima Dinama. Rečeno mu je da mu neće dobiti otkaz, te da ima njihovo poverenje i da na miru radi i popravi trenutnu situaciju. Međutim, jasno je i samom Jokanoviću da ukoliko nastavi s lošim rezultatima, otkaz mu ne gine - navode iz ruskog "RB Sporta".

Jokanović je u svojoj dosadašnjoj karijeri vodio Partizan, Muangtong junajted, Levski iz Sofije, Erkules, Votford, Makabi Tel Aviv, Fulam, Al Garafu i Šefild junajted.

Video: Najluđa proslava ikada u fudbalu i crveni karton: Mario Đurovski zbog nje nije pričao s Jokanovićem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA