≫ 

Skandal u Ligi Evrope: Navijači Malmea i Union Berlina se međusobno gađali pirotehnikom, meč bio prekinut

Sudija Halil Umut Meler morao je da povuče igrače u svlačionice zbog bezbednosti

  • 0
Navijači, Union Berlin Foto: Twitter - Printscreen

Navikli smo da navijačke izgrede gledamo po terenima u Srbiji, pa nas nekako ni ne začudi mnogo kada slične stvari vidimo na evropskim utakmicama. Potpuno nesportske scene smo tako imali prilike da vidimo na susretu između Malmea i Union Berlina u Švedskoj. 

Negde oko 60. minuta utakmice na jugu ove skandinavske zemlje, pri rezultatu 0:0, počelo je međusobno razračunavanje mnogobrojnih navijača Malmea i gostiju iz predgrađa Kepnik u Berlinu, koji su doputovali da bodre svoj Union na ovom gostovanju.

Pirotehnika je počela da leti na sve strane i da završava na terenu pored glava igrača, pa je sudija iz Turske, Halil Umut Meler morao da prekine susret i da sve pošalje u svlačionicu.

I ne samo to, borbeni navijači Uniona su nastavili da bacaju petarde ka navijačima Malmea, pa je jedna eksplodirala tik kod korner zastavice, oslobodivši pod jačinom praska ogromnu količinu zemlje.

Najšokantniji detalj zasigurno je bila raketa koja je poletela iz gostujućeg odeljka ka gornjem delu tribina na kojem su se nalazili navijači u svetloplavom.

Uostalom, sve to možete pogledati kroz video snimke sa lica mesta koji se nalaze u okviru samog teksta. Dobra vest je da je meč nastavljen posle polučasovnog prekida.

Video: Marakana zagrmela, iz svih grla se čuju samo 2 reči - Katai magikoooo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA