Trenera Ferencvaroša iznervirao novinar, napustio konferenciju uz "aufiderzen" i delio lekcije dok je odlazio

Poprilično čudna reakcija trenera Stanislava Čerčesova

  • 3

Fudbaleri Crvene zvezde uspeli su da savladaju Ferencvaroš sa 4:1 u trećem kolu grupne faze Lige Evrope. Meč je prošao u poprilično lepršavoj igri crveno-belih što je poprilično i iznerviralo trenera mađarske ekipe, Stanislava Čerčesova.

Ruski trener je imao popriličnu specifičnu konferenciju. Kao prvo, ono što je bilo zanimljivo jeste to da je ruski trener mađarskim novinarima odgovarao na nemačkom jeziku, dok je to PR sve prevodio. Pitanja su bila poprilično duga, dok su odgovori bili izuzetno kratki.

  • Dva poraza za redom, mala kriza za Ferencvaroš?

- To je sve fudbal, zasluženo smo izgubili. Do prvog gola smo bili u dobroj situaciji, penal nas je poremetio. Moramo analizirati i idemo dalje. Kada pogledamo današnju utakmicu, sve mora da se popravi - rekao je Čerčesov, pre nego što se osvrnuo i na igru Crvene zvezde.

- Što se tiče igre Ferenca, potpuno smo stali posle 1:0. Dešava se da ekipa primi gol, ali posle toga mora da se podigne. Mi smo potpuno stali, morali smo mnogo kompaktnije i timski da igramo. Zvezda je igrala onako kako asm pretpostavio, mnogo su bolji ofanzivno nego u defanzivi. Nismo smeli da im ostavimo toliko prostora.Đ

Trener Fradija je potom govorio i o navijačima, dok se osvrnuo i na to šta je potrebno za pobedu u revanšu, dok je pohvalio i navijače.

- Danas su navijači bili bolji nego ekipa na terenu. Prvo ćemo da se koncentrišemo i da sačekamo Debercin, tu očekujemo 20.000 navijača. Imaće priliku da uvežbaju atmosferu i da se zajedno pripremimo za revanš i ono što nas očekuje. Jeste, bolje je reći i ono što sam uradio jeste to da sam rekao igračima u svlačionici.

Na kraju, Čerčesova su i iznervirali novinari iz Mađarske. Tokom pitanja, Čerčesov je odmah odgovorio na engleskom rekavši da oni postavljaju pitanja čak 20 minuta, dok je njemu potrebno samo nekoliko sekundi da on odgovori. Potom je rekao jednu rečenicu i uz "Aufiderzen" napustio konferenciju.

- Moje je da pripremim ekipu, treba ovo da zaboravim, da pripremim i da idemo dalje

Video: Baklje osvetlele Marakanu tek na kraju velike pobede: I mađarski ultrasi u neverici snimali Delije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA