≫ 

Pavlović posle pobede u Kelnu: "Poginuli smo danas, totalno zaslužena pobeda"

Napadač Partizana je bio srećan i zbog toga što se konačno vratio na teren

  • 1

Ekipa Partizana je pobedom u Kelnu protiv istoimenog rivala (1:0), načinila veliki uspeh. Ono što treba da raduje crno-belu ekipu jeste i povratak Andrije Pavlovića koji se konačno oporavio od povrede i bio je u stanju da pomogne ekipi.

Andrija Pavlović je odigrao korektnu utakmicu, nije postigao gol, ali njegova igra je tokom meča bila podešena više timu nego individualnom učinku.

Upravo je Pavlović istakao da je čitava ekipa "poginula" i da je zaslužila tri boda.

- Nema šta, mislim da smo poginuli danas i da je totalno zasluženo. Neko može da kaže da nije bilo lepo, ja mislim da je prelepo, videlo se jedinstvo, kad su se pominjale šanse imali 2mo 4-5 zicera, oni nisu imali nešto posebno. Znače nam tri boda za cilj da prezimimo u Evropi - istakao je Pavlović, koji je kroz smeh rekao i da ga sada sve boli posle ovakve utakmice.

- Sad me sve boli trenutno, dobro je, zdrav sam, fali mi malo da budem 100 odsto spreman, ali sam prezadovoljan. Moghu da pomognem ekipi, prezadovoljan sam.

Video: Petrić pred Keln pričao o kondiciji: Nespremni smo? To su priče zbog rezultata

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA