≫ 

"Ovo je tek pola puta da prezimimo, u nedelju je novo dokazivanje": Petrić hvali i spušta loptu posle Kelna

Trener Partizana ne želi da poleti posle senzacionalnog trijumfa

  • 2

Fudbaleri Partizana napravili su pravo iznenađenje u Nemačkoj u trećem kolu Lige konferencija, pošto su savladali ekipu Kelna (0:1) i tako došli na deobu prvog mesta u svojoj Grupi D.

Potpuno očekivano, trener Gordan Petrić imao je samo reči hvale za svoje fudbalere posle utakmice, mada nije hteo da daje nikakve ocene na skali "od 0 do 10".

- Ne volim ja to da ocenjujem, i u prethodnim navratima sam rekao da momci ako odrade svoj deo posla da mogu da dobiju i protivnika kao Keln. Znaju oni sami kako su igrali. Sve čestitke momcima na tri boda. Ovo je tek pola puta da prezimimo, imamo tri utakmice još, igramo sa istim protivnikom, biće i teže nego ovde, oni treba da se sada odmore i spreme za Voždovcac za nedelju.

Trener Partizana dodao je da je bio svestan da ekipa Kelna ima snage da dođe do preokreta, ali da se to srećom danas nije dogodilo.

- Jeste sigurno, videli smo da igraju direktan fudbal, da imaju dosta snage. Imali smo problema, nismo mogli da rotiramo neke igrače. Ali sve čestitke momcima i ovo je sve sjajno, ali u nedelju je novo dokazivanje.

Mogao je Partizan da dođe do još nekoliko golova, a Petrića je kamera često hvatala u zamišljenoj pozi.

- Pa zato što smo odigrali prvo poluvremene tako, znao sam da će u drugom oni da rizikuju još više, u rotaciji nismo imali još dva igrača poput Fejse koja mogu da donesu mnogo, ali momci su odradili sve što treba. Nismo imali do kraja sreće da damo još dva-tri gola, ali ovo je samo prvo poluvreme, imamo još tri utakmice do kraja.

Video: Petrić pred Keln pričao o kondiciji: Nespremni smo? To su priče zbog rezultata

(Telergaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bgd

    6. oktobar 2022 | 23:20

    Nemoj Fejsu molim te,nista ne diraj ovako je odlicno

  • General

    6. oktobar 2022 | 23:22

    Došao Petrić da objasni svim stručnjacima da treba da se igra sa dva napadača. I ako je . Nikad više Sovjetska formacija 4-5-1

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA