≫ 

Radnik ne može da pobedi ni sa igračem više: Surduličani još čekaju na trijumf, Pazarcima bod "puna kapa"

Odigran je prvi meč 14. kola Superlige

  • 1

Utakmicom između surduličkog Radnika i Novog Pazara otvoreno je 14. kolo superligaškog karavana, nije bilo pobednika na popularnoj "Bombonjeri", ali jeste dobrog, na momente i vrlo dobrog fudbala - 1:1.

Pazarce je ovaj bod održao na visokom mestu superligaške tabele, četvrti su sa 25 bodova, na bod više su TSC i Čukarički, dok Radnik ostaje na poslednjem mestu i dalje bez pobede u aktuelnoj sezoni (učinak 0-5-9).

Radnik je poveo u 13. minutu, bila je to vrlo precizna i dobro izrađena akcija, tropotezna, koju je Spasić na kraju ispratio i lepim udarcem matirao golmana gostiju Kljajića.

Odgovor je stigao relativno brzo, u momentima kada su gosti preuzeli inicijativu i pomerili težište igre na polovinu rivala. Gol je stigao kao rezultat sjajno ubačenog kornera Gavrića i dominantnog skoka Slobodana Rubežića, koji je bio silan u tom segmentu igre, nadskočio čuvare i pogodio za 1:1.

Ispostavilo se da je to bio i konačan rezultat utakmice, iako je bilo uzbuđenja u nastavku utakmice pred malim brojem navijača.

Radniku se ukazala šansa da postigne mnogo više danas, da dođe do pobede koju čeka čitave sezone, kada je Jović kod gostiju "pocrveneo". Imali sigrači domaćeg tima pola sata da se organizuju, da bolje napadnu brojčano slabijeg rivala, što su, istina, i uradili, ali nije bilo promene rezultata.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vratiće se rode

    7. oktobar 2022 | 22:54

    Sve se vraća na svoje mesto...politika je odlučila da Radnik, večiti zonaš igra super ligu...a sad adio i ko zna kad i ko zna gde...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA