Fudbaler Valensije načinio glupost na klupi, pa video bes Đenara Gatuza: Italijan šutirao frižider zbog igrača

Ovo nije baš bilo prijatno za gledanje

  • 0
Đenaro Gatuzo, Valensija Printskrin: DAZN

Fudbaleri Valensije su uspeli da savladaju Osasunu sa 2:1 u meču 8. kola španske Primere, gde je viđeno i dosta čudnih situacija. Čak tri crvena kartona, dva promašena penala i jedan gol Srbina su obilovali ovom utakmicom, dok je i Đenaro Gatuzo, trener Slepih miševa, imao svoje ispade.

Valensija je dosta dobro otvorila utakmicu, postigli su gol u 28. minutu preko Džastina Klajverta, koji je pogodio na asistenciju Edinsona Kavanija, što je bio odličan start. Samo sedam minuta kasnije, Đenaro Gatuzo je zaradio žuti karton pored terena.

Rezultatom od 1:0 se otišlo na pauzu. Usledilo je drugo poluvreme, a u 54. minutu je Muktar Dijakabi postigao gol za 2:0. Već se ovde mislilo da će Valensija rutinski doći do pobede, no, Osasuna je dobila penal u 57. minutu, posle kog Kristijano Avila nije bio precizan.

Potom je Valensija imala "meč loptu", Unaj Garsija dobio crveni karton u 69. minutu zbog skrivljenog penala, ali je Kavani promašio jedanaesterac. Konačno, viđeno je i najluđih osam minuta na kraju.

Prvo je Dijakabi, strelac drugog gola, dobio žuti karton zbog protesta u 84. minutu, Gatuzo ga je iz igre izveo dva minuta kasnije, kako bi sprečio dobijanje crvenog kartona. Ipak, Dijakabi je sa klupe uzviknuo nešto arbitrima, što im se nije svidelo, pa je dobio i drugi žuti karton, odnosno crveni. Ovo je iznerviralo Đenara Gatuza koji je i šutnuo frižider na klupi.

Do kraja utakmice je viđen i još jedan gol, ali i još jedan crveni karton. Darko Brašanac je postigao gol za Osasunu u 93. minutu, a samo tri minuta kasnije je Penja dobio crveni karotn, takođe u Osasuni. Poprilično luda utakmica...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA