Bivši štoper Zvezde se dokazuje Piksiju pred Katar: Debitovao za Orlove, pa postigao prvi gol u La Ligi!

Odličan period karijere je iza Srđana Babića

  • 1
Srđan Babić, Almerija

Printskrin: LaLiga Live

Zvezda se dugo mučila da pronađe prave defanzivnce. Prethodnu sezonu je počela sa Srđanom Babićem na tom mestu, ali je ubrzo poslat u Almeriju na pozajmicu, da bi kasnije ugovor bio i otkupljen. Almerija je ušla u Primeru, a Babić je ostao standardni defanzivac ove ekipe i sada je postigao svoj prvi gol u La Ligi.

Koliko je dobar bio, govori i poziv koji je dobio od Dragana Stojkovića Piksija za prethodni reprezentativni ciklus u Ligi nacija, kada je dobio i priliku da debituje za naš nacionalni tim protiv Švedske. Odigrao je Babić solidnu tu utakmicu i pokazao da na njega i te kako može da se računa.

Da to nije samo slučajnost i samo pusta priča, pokazao je Babić i u meču protiv Rajo Valjekana. Almerija je u ovaj meč ušla kao autsajder, ali već u 20. minutu imaju prednost od 2:0 i to zahvaljujući upravo Srđanu Babiću.

Dosuđen je korner sa desne strane, oštar centaršut, a najviši u skoku je bio upravo Srđan Babić koji je loptu poslao u mrežu. Čini se kao da je reprezentativni dres bio samo podstrek za ovog fudbalera i da je sve ovo tek početak.

Video: Debitant Babić: Ogromna je čast trenirati i družiti se sa ovim sjajnim momcima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • perociklopedija

    8. oktobar 2022 | 15:16

    U odlicnog igraca izrastao! Obavezno da putuje za Katar

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA