Policija traži navijačicu koja je u tangama došla na utakmicu

Navodno joj preti kazna od nekoliko hiljada evra

  • 3
FK Bari Printskrin: Twitter/coyoteluvsu2

Početkom septembra jedna navijačica Barija skinula se u tange na tribinama i tako bodrila svoj klub u Seriji B, a mesec dana kasnije suočava se sa potencijalnom kaznom zbog nedoličnog ponašanja!

Naime, mnogi svetski mediji preneli su vest da je ovaj Italijanka tražena od strane policije i da će navodno biti kažnjena sa nekoliko hiljada evra globe.

Ono što je za policiju problem jeste to da ne znaju njeno ime, nego samo virtuelno koje koristi na društvenim mrežama i "Onlyfans" platformi na kojoj zarađuje novac.

Ono što je poznato jeste to da ima 21 godinu, diplomirala je digitalne komunikacije i poseduje godišnju kartu Barija. Takođe, na eksplicitnom sadržaju zarađuje oko 4-5 hiljada evra mesečno.

Nedavno je objasnila i zašto se skinula:

- Kao žena, slobodno pokazujem svoje telo kako i kada želim. Ne želim da omalovažavam bilo koga, ali to je moj izbor . Radeći ono što volim, došla sam do zarade od četiri ili pet hiljada dolara mesečno. Reč je o bruto ciframa, jer se PDV i porezi plaćaju od zarade - rekla je ova Italijanka čije atraktivne fotografije možete pogledati ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vera

    8. oktobar 2022 | 15:56

    A da je pripadnica LGBT to bi bilo u redu. 🤔

  • Srbiju

    8. oktobar 2022 | 16:44

    Će kazniti što zabranjuje šetnje polugolih spodoba po ulicama a ovu devojku će kazniti što je išla polugola... NE RAZUMEM!!!

  • Leon Krajišnik

    8. oktobar 2022 | 16:04

    Ne razumem zašto nekome smeta kada se devojka lepo obuče i ode na utakmicu! Bilo bi lepše da vidimo još mnogo tako lepo moderno obučenih navijačica na stadionima širom sveta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA