Apsolutno ludilo u Dortmundu: Šok za Bajern u 95. minutu, Bavarci imali sve, a na kraju uzeli samo bod!

Neverovatan povratak Milionera za eksploziju oduševljenja na "Signal Iduna Parku"

  • 0

Fudbalski spetkakl na "Vestfalenu"! U derbiju između Borusije Dortmund i Bajerna iz Minhena videli smo apsolutno sve - golove, dramu, crvene kartone i apsolutno ludilo u završnici, pošto su gosti iz Bavarske u 95. minutu doživeli šok i izbijena tri boda iz džepa, uprkos velikoj prednosti - 2:2 (0:1).

Bavarci su, kao što smo rekli, sve imali pod svojom kontrolom. Igrali su odlično, pritiskali su Borusiju od samog početka što je rezultiralo pogotkom Leona Gorecke u 33. minutu, a upravo taj pogodak razdvajao je dve ekipe na velikom odmoru.

U nastavku, još jedan šok za domaće navijače i fudbalere. Igrao se 53. minut kada je Liroj Sane duplirao vođstvo Bajerna, kada se činilo da Borusija nema šta da traži na ovom meču i da će tri boda do kraja predstavljati samo puku formalnost.

Međutim, ljuto i borbeno srce domaćih se nije tako lako dalo prevariti. Prvo je u 74. minutu Mukoko na dodavanja Antonija Modestea smanjio zaostatak za podizanje svih na stadionu na noge, da bi sve dodatno podrejalo isključenje Kingsija Komana u nadoknadi vremena.

Ludi tempo utakmice nije dao nikome da skine oči sa terena, a sve je rezultiralo neverovatnom dramom i golom u poslednjem, 95. minutu utakmice. Modeste je bio junak Borusije iz Dortmunda, a malo je reći da je "Signal Iduna Park" tada mogao da se sruši od buke i galame.

Ovaj bod znači da Dortmund i Bajern ostaju poravnati na tabeli sa po 16 bodova, dok će ispred njih zasigurno ostati Union Berlin i Frajburg, koji tek treba da odigraju svoje duele sa Štutgartom, odnosno Hertom i da eventualno uvećaju zalihu u odnosu na velike rivale.

Video: Pazarci ubitačni posle kornera: Moćan skok Rubežića za egal u Surdulici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA