Ristićeva asistencija za Hrvata može da raduje Piksija, prvi start i odmah sjajna partija

Dobra stvar za Orlove je ta što se Ristić polako budi

  • 0
Mihailo Ristić Printskrin: Youtube/VSPORTS - Liga Portugal

Fudbaler Benfike Mihailo Ristić pokazao je u subotu veče da se neće lako pomiriti sa činjenicom da je u poslednje vreme izgubio mesto u reprezentaciji Srbije!

Izgubio ga je zbog toga što nije igrao, a evo već u prvoj utakmici u kojoj je bio starter Ristić je upisao asistenciju.  I to za Hrvata Petra Musu koji je u 62. minutu dao četvrti gol u pobedi Benfike nad Rio Aveom (4:2).

Ristić je do sada igrao samo 11 minuta, i to iu dve utakmice, što je Dragan Stojković Piksi najviše i zamerio. Međutim, sada ga i portugalski mediji hvale i ističu da je posebno dobro odigrao u ofanzivi.

- Što se tiče Ristića, njegove karakteristike odlično poznajemo, ali u nekom perodu iza on je odigrao samo jedan minut. Juče je odigrao osam, to je devet minuta. Ta minutaža i to neigranje, to je razlog zašto ga nema, to nije ništa definitivno, ali u ovom momentu je odluka takva da su to razlozi. Verujem da i on to zna, nije ništa lično i nije defnitivno - rekao je nedavno Piksi na poslednjem okupljanju Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA