Jedan gol dovoljan da vrati Real na čelo Primere: Kraljevićima "mali" gradski derbi protiv Hetafea

Rodrigo je vratio Madriđane na pobedničku stazu

  • 0
FK Real Madrid, Rodrigo Foto: Tanjug - AP

Fudbaleri Real Madrida upisali su sedmu pobedu u Primeri ove sezone i tako se vratili na čelo tabele, pošto su u okviru malog gradskog derbija savladali ekipu Hetafea u vrlo tvrdoj utakmici - 0:1 (0:1).

Može se reći da su Madriđani bili daleko bolji rivali kroz veći tok ovog susreta, ali je na kraju samo jedan pogodak radzvojio sastav Karla Anćelotija od poraženog sastava.

Interesantno je da je on pao još u trećem minutu utakmice kada je Luka Modrić dodao loptu na glavu Edera Militaa, koji je uspeo da je skrene iza golmana Hetafea.

U drugom poluvremenu viđen je još jedan pogodak i to Rodriga, ali je on poništen nakon asistencije VAR-a zbog ofsajd pozicije. Ipak, to nije uticalo da se Kraljevići "uzdrmaju", već su bez većih poteškoća sačuvali prednost i zadržali se na vrhu.

Oni sada imaju 22 boda iz osam mečeva, tri više od Barselone, koja ima i meč manje, koji treba da odigra sutra protiv Selte kod kuće. Sa druge strane, Hetafe ostaje na 16. poziciji sa dva boda više od Espanjola koji je u zoni ispadanja.

Standings provided by Sofascore

Video: Ovako je TSC pobedio Vojvodinu u Novom Sadu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA