≫ 

"Ovako izgleda utakmica koju režiraju sudije": Novi sumnjiv meč srpskog fudbala stiže iz Kraljeva

Spornih momenata bilo je napretek u meču Sloge i Poleta

  • 12
sloga kraljevo polet ljubić Foto: twitter/MirkoPoledica78

Novi fudbalski vikend na "manjim" terenima u Srbiji doneo je i nove sumnje da se "ispod radara" dešavaju krajnje čudne situacije posle kojih se možemo samo zapitati - da li će neko od nadležnih organa reagovati makar jednom?

Na novi sumnjiv meč ukazao je ponovo predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" Mirko Poledica, u pitanju je utakmica Srpske lige "Zapad" između kraljevačke Sloge i Poleta iz Ljubića, gde, kao što ćete videti, sudije nisu bile na visini zadatka.

- Ovako izgleda utakmica koju režiraju sudije, FK Sloga Kraljevo - FK Polet Ljubić, 08.10.2022 - samo je ovo napisao Poledica i javnosti dao na uvid dva snimka sa spornim situacijama, koje su mu okupirale pažnju.

U prvoj situaciji igrač plavog tima, Poleta, pada u kaznenom prostoru, a sudija nakon intervencije mahača pokazuje na penal. Sa "bele tačke" fudbaler ekipe iz Ljubića nije siguran, golman Sloge mu brani udarac, ali uzalud se poradovao - jedanaesterac je ponovljen jer je arbitar procenio da je čuvar mreže imao nedozovljenu kretnju na gol-liniji.

Procenite i sami da li je bilo i penala i nedozvoljene kretnje golmana kod udarca igrača Poleta.

Druga situacija na koju ukazuje Poledica je još kontroverznija, tom prilikom oštećeni su gosti, i to zbog "ofsajda" u kojem se našao nesuđeni strelac Poleta. Na snimku se ipak može videti kako je napadač gostiju bio iza dvojice, moguće i iza trojice defanzivaca Kraljevčana. Primio je loptu, dao gol, ali je mahač signalizirao nedozvoljenu poziciju.

Utakmica je inače završena nerešenim rezultatom 2:2.

Sloga je poslednja na tabeli, bez pobede, Ljubić je trenutno peti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lord

    9. oktobar 2022 | 09:10

    Zasto bi fudbal bio izuzet,pa svugde se mulja,laze i krade...

  • 31230

    9. oktobar 2022 | 11:09

    srpska liga zapad? ma nemoguce 😂

  • Raboloxxxx

    9. oktobar 2022 | 09:14

    Pogledaj Poledice utakmicu Loznica-Rad, pa ces videti tek onda sta je katastrofalno sudjenje u korist gosta. Koliko bahato i bezobrazno moze da se otima preko gospode sa pistaljkom i za sve to sudije se ocenjuju kao da smo svi mi ludi i da niko ne zna nista o fudbalu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA