≫ 

Drulović pogodio grupu za Euro, Piksi dao hit komentar: "On je Baba Vanga, još da kaže i šta ćemo u Kataru"

Selektor Stojković jističe da "hoćemo, možemo i da ćemo otići" na Euro

  • 0
Dragan Stojković Piksi Foto: MN Press

Održan je žreb za kvalifikacione grupe za Evropsko fudbalsko prvenstvo 2024. godine, a reprezentacija Srbije će igrati u grupi G zajedno sa: Mađarskom, Crnom Gorom, Bugarskom i Litvanijom.

Posle izvlačenja kuglica, selektor Dragan Stojković Piksi je izneo prve utiske o grupi Srbije. Potom, selektoru Piksiju su predočili da je pred samo izvlačenje član stručnog štaba LJubinko Drulović pogodio sve rivale Srbije u grupi. Usledila je hit reakcija selektora:

- Zato je on u stručnom štabu. On je Baba Vanga. Ako je pogodio, super. Čestitam mu. Još samo da pogodi šta ćemo u Kataru da napravimo i ok. Dobro je sve ovo - rekao je Stojković i potom nastavio u ozbiljnijem tonu:

- Katar je najvažniji. Ovo je ok, znamo sa kim smo u grupi. Najvažniji je Katar, Doha i Svetsko prvenstvo. Biće par dana priče o tome. Da, hoćemo da idemo na Evropsko prvenstvo, a da li hoćemo? Hoćemo, Da li možemo? Možemo. Da li ćemo otići? Otići ćemo. - zaključio je Dragan Stojković Piksi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA