Kasiljas objavio da je gej, svi se setili njegove prezgodne bivše žene: Zašto se Iker rastao od lepe Sare?

Španski golman napravio je pravi bum na društvenim mrežama

  • 1
Iker Kasiljas, Sara Karbonero Foto: 261/CUESTA / Cordon Press / Cordon Press / Profimedia

Fudbalski svet ostao je šokiran ranije danas objavom jednog od najpoznatijih golmana u ovom milenijumu, Ikera Kasiljasa koji je putem Tvitera objavio da je gej.

Još nije poznato da li je samo reč o neslanoj šali ili je eventualno profil samog fudbalera hakovan, ali korisnici na društvenim mrežama užurbano su počeli da polemišu šta bi to mogao da bude razlog da se Kasiljas oglasi na navedeni način.

Bilo kako bilo, svi su se odmah setili da je do ne tako davno, španski golman bio u braku i to ni manje ni više nego sa veoma popularnom i zgodnom novinarkom, Sarom Karbonero. Oni su bili u braku punih pet godina, a venčali su se 20. marta 2016. godine.

Zajedno su imali dvoje dece - Martina, kojeg je Sara na svet donela pre samog čina venčanja i Lukasa, koji je rođen 2. juna 2016. godine, samo nekoliko meseci nakon što se par uzeo.

Međutim, nije sve išlo baš najbolje u životima fudbalske zvezde i popularne novinarke. Sara Karbonero je 2019. godine prošla kroz težak period oporavka od operacije malignog tumora na ovarijumu, od čega se na svu sreću uspešno rehabilitovala. Kasiljas je, podsetimo, iste te godine doživeo manji srčani udar na treningu zbog čega je završio u bolnici gde mu je situacija stabilizovana.

Sve to uticalo je na njihovu vezu, zbog čega su njih dvoje 12. marta 2021. godine odlučili da se rastanu.

Između ostalog, Sara Karbonero je 2009. godine od američkog časopisa FHM proglašena za "najseksepilniju reporterku na svetu".

Video: Ovako je TSC pobedio Vojvodinu u Novom Sadu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar🏳️‍🌈

    9. oktobar 2022 | 21:55

    Rastao se zbog mene naravno…..spreman je da proba nešto novo, a i ja BOGA MI! 🤤🤤🤤🤤🤤 Mmmmm… vrele noći, teška glava, ranio si ovog lava!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA