Fulam ne može bez Mitrogola: Kotidžersi poraženi u gradskom derbiju, Palas u završnici "preskočio" Lids

Pobede domaćina u prva dva meča nedeljnog programa Premijer lige

  • 2
FK Vest Hem - FK Fulam Foto: Tanjug - AP

Fudbaleri Fulama nastupili su danas bez Aleksandra Mitrovića, koji se požalio na povredu zbog čega će morati na malo dužu pauzu. Nisu se dobro proveli na gostovanju u drugom delu Londona, pošto su na Olimpijskom stadionu primili tri "komada" od Vest Hema - 3:1 (1:1).

Delovalo je da neće biti tako košmarno. Naprotiv, već u 5. minutu je Andreas Pereira posle dodavanja Kebana uspeo da donese Kotidžersima prednost na veliko iznenađenje svih domaćih navijača.

Međutim, sreća igrača Fulama nije mnogo potrajala, pošto je u 29. minut sudija Kristofer Kavano pokazao na belu tačku, a kao siguran realizator najstrože kazne pojavio se Boven.

U nastavku utakmice je na terenu uglavnom bio samo jedan tim - domaći, što je pretočeno u rezultat u 62. minutu kada je sjajni Đanluka Skamaka doneo kompletan preokret, koji je potvrdio u prvom minutu nadoknade Antonio.

Fulam je tako vezao drugi ubedljiv poraz posle onog od Njukasla prošlog vikenda, dok je nasuprot tome Vest Hemu ovo bila druga uzastopna pobeda.

U drugom meču videli smo slično kretanje rezultata, pošto je Kristal Palas posle preokreta uspeo da slavi protiv Lidsa i da se tako poravna sa ovom ekipom po broju bodova na tabeli - 2:1 (1:1).

Isto je Lids poveo na samom startu preko Strujka u 10. minutu, da bi Eduard u 24. minutu poravnao i postavio rezultat koji je bio aktivan na pauzi. Međutim, u 76. minutu susreta, Eze je na dodavanje sjajnog Vilfrida Zahe "raspalio" poznati "Selhurst Park" i tako doneo trijumf Orlovima.

Standings provided by Sofascore

Video: Nemilosrdna Zvezda u prvih 45 minuta: Kangva povisio na 3:0 protiv Spartaka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 5

    9. oktobar 2022 | 18:49

    DRUGA LIGA AGAIN.

  • polako

    9. oktobar 2022 | 18:34

    ali i sigurno fulam ide ka dnu tabele da bi na kraju zavrsili tamo gde im jw mesto druga liga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA