≫ 

Ronaldo ispisao istoriju protiv Evertona: Postigao 700. klupski gol u karijeri, niko to nikada nije uradio!

Portugalac je konačno došao do mreže rivala

  • 1

Prošlog vikenda katastrofa na gostovanju Mančester sitiju, ovoga ipak osmesi na licima navijača Junajteda. Nije krenulo dobro po Đavole na gostovanju Evertonu, ali je na kraju ispalo i više nego dobro, pošto su uspeli da se vrate na pobedničku stazu - 1:2 (1:2).

Na terenu je, verovali ili ne, prvi put posle gotovo šest meseci Kristijano Ronaldo svojim pogotkom uspeo da donese pobedu Mančester junajtedu i to nakon što je ušao na teren sredinom prvog poluvremena umesto Entonija.

Aleks Ivobi je doneo Karamelama prednost u ranoj fazi utakmice, konkretno u 5. minutu, ali je upravo Entoni uspeo da izjednači pre nego što je u 29. minutu napustio teren u korist Ronalda. Ovom je bilo potrebno oko 15 minuta da pronađe put ka mreži Evertona.

Taman pred kraj uvodnog dela meča, utrčao je iz dubine, iskoristio loptu Kazemira i smestio je iza Džordana Pikforda. Za istoriju, pošto mu je to bio 700. gol u klupskoj karijeri, po čemu je trenutno prvi i jedini u istoriji fudbala.

Bio je to, kao što smo pomenuli, prvi put od 16. aprila da je Ronaldo bio strelac odlučujućeg gola za Junajted, kada je postigao het-trik za trijumf nad Noričem (3:2), a ovoga puta nije povikao čuveno "siu", već se uhvatio za grudi, što je bila pomalo zagonetna proslava Portugalca.

Video: Kristijano Ronaldo objavio vreli snimak ispod tuša: Žene se tope dok gledaju njegovo izvajano telo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ak47

    10. oktobar 2022 | 09:32

    Veliki radnik i veliki veliki fudbaler!!!❤️🙏💪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA