≫ 

Vazura tvrdi da će Partizan biti prvak: "Ako ne budemo poslovali dobro, spreman sam da odem"

Sa finansijske strane poslujemo normalno, plate su redovne, igramo Evropu, lično odgovaram za finansijske ciljeve i spreman sam da odem ako ne ostvarimo zacrtane ekonomske ciljeve

  • 31
Miloš Vazura Printskrin: Youtube/Novo jutro

Blista Partizan pod palicom Gordana Petrića, pruža sjajne partije u domaćem prvenstvu, ali i Evropi gde vodi glavnu reč u grupi D Lige konferencije, ali su navijači crno-belih kivni na čelnike kluba, smatrajući da ne posluju na pravi način, da su zarad ličnih ineteresa prihvatili ulogu “večito drugog” u srpskom fudbalu, a taj gnev se već mesecima ispoljava na tribinama, neprimerenim povicima.

Tim povodom u jutarnjem dnevniku TV Pinka je gostovao generalni direktor Miloš Vazura, koji je govorio o pomenutoj, ali i ostalim aktuelnim temama pred revanš duel sa Kelnom, koji tim iz Humske očekuje u četvrtak (18.45, Arena sport Premium 1, RTS).

Za početak, govorio je o uspehu u Nemačkoj protekle sedmice...

- Istorijska pobeda u Kelnu, igrali smo hrabro, iznenadili protivnika, svaka čast treneru Petriću na hrabrosti, igrači mu veruju, uspeo je da ih opusti i to je počelo da donosi rezultate – rekao je Miloš Vazura gostujući u jutarnjem programu TV Pinka.

Na komentare da Partizanovi igrači kvalitetne partije pružaju u domaćem prvenstvu, ali da u Evropi zataje, Vazura je imao spreman odgovor:

- Natho igra na zavidnom nivou, veoma je ozbiljan igrač, lider i kapiten, odgovara mu sistem rada sa Petrićem. Što se tiče Rikarda, koji je inače imao i asistenciju u 90. minutu za Andradea, pričali smo sa trenerima, u zahtevnijim utakmicama oni imaju drugačije zahteve, te Rikardo često radi važan posao za tim, koji se možda ne vidi kroz golove i asistencije, ali najvažnije je da na kraju utakmice bude dobar rezultat.

O kritikama na račun čelnika Vazura je rekao:

- Želim da naglasim da svaku kritiku prihvatamo, trudimo se da budemo bolji, radimo najbolje što umemo. Petrić radi neverovatan posao, igrači su pokazali kvalitet, potrebna im je podrška! U četvrtak je bilo samo prvo poluvreme, potreban im je vetar u leđa za još jedan podvig protiv izuzetno jakog rivala. Biće i puno malih Partizanovaca na Dečijoj tribini, učimo klince da vole Partizan – najavljuje Vazura spektakl u Humskoj.

Čelnik crno-belih je uveren da će Partizan ove sezone osvojiti titulu I napominje da je spreman da ode ako klub ne bude poslovao kako treba.

- Partizan vidim kao šampiona na kraju prvenstvene trke, čekamo kiks večitog rivala, a ako do toga ne dođe derbiji će odlučivati. Sa finansijske strane poslujemo normalno, plate su redovne, igramo Evropu, lično odgovaram za finansijske ciljeve i spreman sam da odem ako ne ostvarimo zacrtane ekonomske ciljeve – zaključuje Vazura.

Video: Petrić šeretski nastrojen: Drugari me časte ručak svaki put kad Partizan postigne 4 gola

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lakirana cipelica

    10. oktobar 2022 | 12:51

    A sta je to dobro što radite? Finansijski dobro radite? Trebali ste da ulozite 5 miliona da osvojite prvenstvo i da uzmete od lige sampiona 30 miliona... Nema titule sa vama ni na vidiku... Djuric je za vas tata mata, covek ima zabeležene rezultate i titule, plus gomilu mladih izbacenih igraca. Mars iz kluba bre!!!

  • Mikula

    10. oktobar 2022 | 12:57

    Majko moja pa ovaj jos nije otiso?

  • Pedja

    10. oktobar 2022 | 14:35

    Amam covece dokle ces lagati...tri godine ti zaposleni nemaju zdravstveno osiguranje...33 meseca nemaju uplacen prevoz svercuju se zaposleni...penziono 6 godina..i dve plate dugujes...a kazes sve redovno...imate li vi nekoga drugoa da pitate nego njega koji sve laze..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA