Grizman konačno može normalno da igra fudbal

nema više ograničenja zbog klauzule

  • 0
Antoan Grizman

Foto: Tanjug/AP

Fudbalski klub Atletiko Madrid potvrdio je danas da je Antoan Grizman punopravni član ekipe i da je potpisao ugovor do 2026. godine.

Francuz se do sad vodio kao pozajmljeni igrač Barselone, a pozajmica je trebalo da mu istekne narednog leta. Španski mediji spekulišu da će Atletiko Barseloni isplatiti 20 miliona evra i još četiri miliona evra kroz bonuse.

Prema prethodnom dogovoru dva španska kluba, Atletiko bi morao da otkupi Grizmana za 40 miliona evra ukoliko on odigra polovinu minuta u aktuelnoj sezoni.

Zbog toga se francuski reprezentativac i napadač našao u bizarnoj situaciji da ga trener Dijego Simeone na teren uvodi gotovo po pravilu posle 60 minuta igre.

Sada će Grizman moći da dobije veću minutažu, što će značiti i reprezentaciji Francuske uoči Mundijala u Kataru.

Antoan Grizman je 2019. godine prešao iz Atletika u Barselonu za 120 miliona evra, ali se nije snašao u katalonskom klubu i prošle godine vratio se u Madrid na pozajmicu. Za selekciju Francuske Grizman je odigrao 110 utakmica i postigao 42 gola.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA