≫ 

Lalatović "dobio po nosu" od svog bivšeg kluba: Duel dva Radnička pripao Kragujevčanima

Nišlije nisu ni imale šanse protiv ovog rivala

  • 2
Nenad Lalatović Foto: Marko Jovanović

Fudbaleri Radničkog iz Niša su, pomalo iznenađujuće, pretrpeli poraz u 14. kolu od svog imenjaka iz Kragujevca - 3:1. Ovo je inače i drugi poraz Nenada Lalatovića na klupi Radničkog, nakon što je debitovao porazom protiv Voždovca.

Radnički iz Niša je u meč sa Kraegujevčanima ušao silno motivisan prethodnim remijem proti Čukaričkog na njihovom "Brdu". Verovali su izabranici Nenada Lalatovića da mogu da upišu tri boda protiv ekipe koja se nalazi na sredini tabeli, no, već su ih razuverli u prvom poluvremenu.

Pred sam kraj prvog poluvremena je stigao "hladan tuš" za Nišlije. Prvo je u 38. minutu gol postigao Damjan Krajišnik, da bi samo tri minuta potom strelac bio i Stefan Čolović. Kragujevčani su na poluvreme otišli zadovoljni i sa dva gola prednosti.

Već na startu drugog polvuremena je Nenad Lalatović izvršio tri izmene, što mu je donelo rezultat. Postigao je gol Radnički, ali je on poništen zbog ofsajda u 53. minutu. Novi šok za Nišlije je stigao u 62. minutu, sada je i Evandro postigao gol za 3:0.

Nikola Štulić je potom golom u 78. minutu osvetlao obraz ekipe, postigao je utešni pogodak, ali to je sve što se moglo videto od Nišlija na ovoj utakmici.

Video: Pokisli Lalatović slavi gol Partizanovog deteta: Efektan pogodak Štulića na Čairu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rola

    10. oktobar 2022 | 18:11

    Lalatović nije dobio po nosu nego ovo je njegova stara igra tri za tri. Sledeće kolo Radnički ira u Kragujevcu sa Zvezdom i vtaća tri boda a Lalatu Zvezda kupiće koliko mu treba bodova tako biće vuci siti i ovce na broju. Svaka čast Lalatoviću ali da nema igre iza kulisa on nebi mogao da bude trener ni u srpskoj ligi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA